Lowlens
Bij LowLens vind je jouw lenzen en accessoires! Zowel A-merken als huismerken heb je snel in huis. Kleine bestellingen geen probleem - en toch voordelig geprijsd! Met meer dan 35 jaar ervaring als contactlensspecialist helpen we jou aan de juiste lens.
7,1

• Lieneke
    Geverifieerde klant van Lowlens

goede lenzen, altijd binnen een week in huis. Prijs van mijn lenzen in een jaar tijd wel meer dan 50% gestegen

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Lieneke! Wij waarderen dit! Helaas hebben wij aan de hand van de nieuwe prijslijsten vanaf de fabrikanten onze prijzen ook moeten aanpassen. Afgelopen jaren hebben wij hier niets mee gedaan omdat dit niet zo zeer nodig was voor ons. Helaas waren we dit jaar genoodzaakt om mee te gaan met de prijsstijgingen. Tot hopelijk een volgende keer!

• Corrie Sikkens

Snelle levering.

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Corrie Sikkens! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Hoe beoordeel je Lowlens?

• Ton Zimmerman

Goede produkten en service

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Ton Zimmerman! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Jack Bruijnzeels

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Jack Bruijnzeels! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Raymond Hornsveld

Goede prijs

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Raymond Hornsveld! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Gerla
    Geverifieerde klant van Lowlens

Prijs/prestatie is prima - ruime keuze - goede, overzichtelijke website met goede zoekfunctie - levering is wel wat lang onderweg

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Gerla! Wij waarderen dit! Het kan helaas wel eens voorkomen dat de levering net iets langer duurt dan dat u waarschijnlijk van ons gewend bent. Hier voor ons excuus!
    Tot een hopelijk volgende keer!

• Mourad Ben Arbia
    Geverifieerde klant van Lowlens

Maandag besteld, donderdag verstuurd & vrijdag afgeleverd. Als ik van tevoren wist dat het zo lang zou duren, dan had ik eerst ergens anders gekeken.

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw feedback Mourad Ben Arbia! Wij waarderen dit! Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets net niet op voorraad is waardoor de levering iets langer duurt dan dat u waarschijnlijk gewend bent van ons.
    Onze excuses hiervoor! Hopelijk tot ziens!

• Esther B.
    Geverifieerde klant van Lowlens

Plus in plaats van min lenzen besteld. Lowlens merkte op dat ik vorige keer min lenzen had besteld. In overleg met mij hebben ze de bestelling gewijzigd, zodat ik de juiste lenzen zou ontvangen. Een goede service dus.

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Esther B! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Maurice

Mooie prijs en leveren binnen 1 week

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Maurice! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Sandra
    Geverifieerde klant van Lowlens

Geweldige service, je kunt eventueel telefonisch je vragen stellen en snelle verzending

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Sandra! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Aukje Bouius
    Geverifieerde klant van Lowlens

Geweldige service, snelle bezorging!

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Aukje Bouius! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Hendrik Leeuwis

snelle levering

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Hendrik Leeuwis! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Emmy Abbing

Snelle service.

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Emmy Abbing! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Monique
    Geverifieerde klant van Lowlens

Eerder reageren op mail maar uiteindelijk goede uitleg gehad

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Monique! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Esmeralda Jastremski
    Geverifieerde klant van Lowlens

ik heb helemaal niets gehad :-S

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw feedback Esmeralda Jastremski! Wij waarderen dit! Excuus voor deze uitnodiging welke eerder komt dan uw bestelling. Dit zijn automatische e-mails die eruit gaan na een aantal dagen.
    Uw bestelling verwacht ik deze week nog te kunnen versturen.
    Met excuus en een vriendelijke groet, Lowlens

• K Rijvers
    Geverifieerde klant van Lowlens

Goede en snelle service! Ik bestel hier al meer dan 20 jaar mijn lenzen.

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback K Rijvers! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Beau

Altijd top service!

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Beau! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• JB
    Geverifieerde klant van Lowlens

Snelle service, handige levering door de brievenbus.

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback JB! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Michelle
    Geverifieerde klant van Lowlens

Goed produkt, mooie staffelkorting, snelle bezorging

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Michelle! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!

• Helmien de Jong van Beers

Goede service snelle levering

Antwoord van Lowlens

Hartelijk dank voor uw positieve feedback Helmien de Jong van Beers! Wij waarderen dit! Tot een volgende keer!