Lovable Things
Wij zijn officieel dealer van de mooie sieraden merken UNOde50, ANIA HAIE, MIAB, SILK, LILLY, KAPTON & SON, KARMA, BY NOUCK, GATZ, ZAG, DANSK, MARTHJE, BLINCKSTAR, SARI. De sieraden van deze merken onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit, aparte vormgeving en zijn daarom ideaal voor iedereen die op zoek is naar iets origineels en persoonlijks. En zijn ook nog eens heel betaalbaar.
Naast sieraden verkopen wij ook horloges, tassen & accessoires. Voor vrouwen die net even wat anders willen. Nieuwsgierig? Bekijk onze webshop www.lovablethings.nl of kom gezellig langs in onze sieraden winkel voor persoonlijk advies, Bakkerstraat 67, Arnhem Centrum.
Johan
hele mooie sieraden. top quality and snelle levering in een hele mooie verpakiing.
Astrid
Wat een mooie sieraden
Snelle nette service
Erg blij mee -
Hoe beoordeel je Lovable Things?
Inez Scheerhoorn
snelle levering prima service
Anoniem
Uiteindelijk goed geleverd maar verwerking duurde veel langer dan vermeld op de website. In plaats van volgende werkdag werd het product pas na 5 dagen bij de post aangeboden. Kan gebeuren, maar daar werd helaas niet over gecommuniceerd.
Antwoord van Lovable ThingsBeste, blij te horen dat jouw order uiteindelijk goed is geleverd. Conform afspraak (Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = dezelfde dag verzonden) hebben wij op maandag jouw order aangeboden aan DHL. Helaas is bij DHL vertraging opgelopen en is daardoor de track & trace code verlaat naar de klanten gestuurd. Heel vervelend! Excuses daarvoor.
Ingrid
Goede communicatie over langere levertijd. Mooi verpakt. Prachtig sieraad
Angela
Mooie
Sylvia Hogenkamp
Super service, erg bereidwillig betreft ruiling. Snelle levering!
Manon van Althuis
Prachtige producten en sneller levering. Op vragen via de mail wordt heel snel gereageerd. En wat worden de sieraden mooi verpakt!
Sandra Delahaye
Veel keus in unode50 sieraden en feestelijk verpakt
Lois
Koop hier jaarlijks van het merk Uno des 50 en ben meer van tevreden. Ruilen is ook geen enkel probleem. Al met al raad ik deze webshop aan iedereen aan!
Wilma burger
Geweldige service vriendelijk
Michelle Vogels
Snelle levering, prachtige producten. Héél erg blij mee!!
Petra
Wilma van der Kaag
De oorbellen die ik had besteld voor de bruiloft van mijn dochter zijn prachtig. Met liefde ingepakt, een feestje om uit te pakken. Op tijd bezorgd.
Janny Rhijn van
Was echt een kadootje zo.n mooie verpakking.
Werd er heel blij van. -
Marieke Oonincx
Goed en mooi verpakt en mijn armband was precies zoals op de afbeeldingen. Zeer tevreden
Simon Tiems
Perfect, correct en heel snel 👍
corrie Kuster
Netjes bezorgd en leuk verpakt
Miranda S
Geweldige service!!
Sylvia
Snelle levering en mooi ingepakt. Cadeautje voor mezelf!