Looki Life

Looki Life

Wij maken jouw leven slim en makkelijk! Al onze producten hebben een doel: het bieden van optimaal comfort en veiligheid. Met onze smart home security producten verzeker je jezelf van een veilige thuissituatie. Allemaal vanuit een app, altijd toegankelijk, waar je ook bent. Onze appliances maken je leven gemakkelijker. Bekend van bol.com en Amazon. Al meer dan 10.000 gezinnen gingen je voor, ben jij de volgende?
7,9
Filter 190 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 189 met beschrijving

• mariusz mazur

Super

• C.M. Boukema
    Geverifieerde klant van Looki Life

Ontzettend blij met zowel het product als de service. Mijn robot had een storing en LookiLife heeft het keurig opgelost door een nieuwe robot toe te sturen. Met twee langharige honden en een peuter echt een aanrader! Heel veel dank!

• Hoe beoordeel je Looki Life?

• Wim
    Review voor Looki Life

goede en prima service verlening

• Patrick Scholte

De simkaart

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Looki Life

Goede service netjes geholpen toen er iets mis was met de accessoires

• karin kroes

Super goede service

• Herma Gal

Snelle service, klantvriendelijk

• Stefan Wigny

Uitstekende service

• Michael Bink
    Geverifieerde klant van Looki Life

Levering was snel en netjes!

• Peter

• Gerard-Jan Oord
    Geverifieerde klant van Looki Life

Geen contact op telefoonnummer en mailen achter de bestelling aan.

• Adam Grzegorz Walerowski
    Geverifieerde klant van Looki Life

Efficiënte en eerlijke service.

• Marion van Waardenburg
    Geverifieerde klant van Looki Life

Slechte service wacht al weken op een SD kaart en daar voor heb ik weken moeten wachten op die deurbel

• T.

Antwoord van Looki Life

Hi T, bedankt voor je leuke review!

• y jacobs
    Geverifieerde klant van Looki Life

ik kreeg bevestiging van de bestelling op 20 maart. Sindsdien niets meer vernomen. Het is nu 25 maart.

Antwoord van Looki Life

Goedenavond Y Jacobs, Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven. Onze oprechte excuses voor de vertragingen. Door interne veranderingen hebben we jammer genoeg wat vertraging opgelopen met het klaarmaken en verzenden van de pakketten, onze excuses hiervoor. Als alles goed is heb je de track and trace code ontvangen vandaag. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groeten, LookiLife

• Michel Hoogland
    Geverifieerde klant van Looki Life

Bestelling duurde iets langer door drukte dat werd me netjes en snel verteld dus daar geen klachten over …

Wel miste ik pootjes van het product en geen gebruiksaanwijzing , hier over gemaild maar daar wacht ik nog op reactie …

Vind het niet netjes zo een product te ontvangen

• Rob Bakker
    Geverifieerde klant van Looki Life

Belofte van levering 1 werkdag niet gehaald, werd 1 week, verder correct geleverd.

Antwoord van Looki Life

Goedemiddag Rob, Bedankt voor je review. Onze excuses dat we de leverbelofte niet hebben kunnen waarmaken. We doen er alles aan om onze interne processen op punt te zetten. Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten LookiLife.

• Geert Gryspeerdt
    Geverifieerde klant van Looki Life

Er was alleen de bel en de rest was er niet bij dus konden we niets horen in huis en was er geen handleiding bij

Antwoord van Looki Life

Goedemorgen Geert, Via mijn collega's heb ik vernomen dat er iets was misgelopen met je pakket namelijk het ontbreken van de chime. Zoals beloofd wordt deze zo snel mogelijk nageleverd. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, LookiLife

• sofie verleysen
    Geverifieerde klant van Looki Life

Product werkte niet en er zat een briefje bij met de reden waarom het niet werkte

Antwoord van Looki Life

Hi Sofie, Nogmaals onze excuses voor het voorval. Zoals mijn collega via mail al gemeld had hebben we het product niet meer op voorraad waardoor we geen nieuw product meer kunnen leveren. Je krijgt uiteraard een volledige refund van je bestelling. Met vriendelijke groeten, LookiLife

• Custom Offroad

Snelle levering, mooie producten