Logic Audio Cables

Logic Audio Cables

Van passie naar perfectie. Hoor het verschil met onze audiobekabeling.
9,9

• Thom Lier
    Review voor Logic Audio Cables

Wat een fantastische spullen heeft Jeroen ! Ik heb twee schitterende Supreme audio kabels besteld. 1x 1,8m en 1x 4,5m. Geen probleem, alles keurig netjes verpakt, weekje of twee levertijd maar dan heb je top-audio speakerkabel op maat gemaakt. Het geluid is werkelijk prachtig. ( NAIM Uniti Star en Dynaudio X38 ) Zeker het geld dubbel en dwars waard, goedkoper dan Audioquest of andere HiFi merken en kwalitatief béter. Top service !

• Rob N
    Review voor Logic Audio Cables

Bij Logic Audio Cables krijg je een deskundig advies en Jeroen denkt altijd mee voor het beste audio resultaat! Absolute topkwaliteit kabels en high-end is ook werkelijk high-end. Ga zo door!

• Hoe beoordeel je Logic Audio Cables?

• Gert
    Geverifieerde klant van Logic Audio Cables

Nu ongeveer een maand geleden Luidsprekerkabels "Supreme single wire" besteld ter vervanging van mijn MIT kabels. Aangesloten en een aantal voor mij referentie nummers afgespeeld. Boven verwachting viel direct op meer helderheid en plaatsing m.n. in hoog en midden (glimlach tot beide oren). Echter de volgende dag andere nummers waar meer laag aanwezig hoorde te zijn, was dat een gemis. Naar mate de kabel ingespeeld raakte (wel een paar weken) kwam het laag weer naar voren zelf dieper dan de MIT. Daarna nog wat schuiven met de speakers. Nu is het naar volle tevredenheid.

Antwoord van Logic Audio Cables

Beste Gert, Dankjewel voor je uitgebreide review. Ik ben erg blij te horen dat de SUPREME luidsprekerkabels goed bevallen en zelfs de MIT overtreffen (ik was daar eigenlijk ook niet bang voor). Je weet mij te vinden voor als je nog eens vragen hebt! Veel luisterplezier. Groeten, Jeroen

• Lambert
    Review voor Logic Audio Cables

High-end Audio-kabels voldoen zeker aan verwachtingen en zijn prima afgewerkt!De kabels zijn optimaal beschermd bij verzending Tevens is er zeer snelle respons bij vragen,en is alles duidelijk voorgesteld!Ik ben zeer tevreden over deze aankoop!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Lambert, Dankjewel voor je mooie review. Je hebt met de SUPREME luidsprekerkabels in combinatie met de SUPREME XLR en RCA interlinks ook wel het neusje van de zalm te pakken. Ik hoop dat je er nog lang plezier van zult hebben. Ik hoor graag nog eens van u.

• René
    Review voor Logic Audio Cables

Prima service en advies voor phono kabels gekregen van Jeroen.
    Geweldige kabels en erg tevreden over de hoge kwaliteit !

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi René, dankjewel. Ik hoop dat je nog lang plezier zult hebben van je op maat gemaakte phono kabel.

• Martijn
    Review voor Logic Audio Cables

Heldere en snelle communicatie, je weet wat je koopt. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Martijn, Dankjewel. Daar doen we het voor. Veel luisterplezier. Groeten, Jeroen

• Peter
    Review voor Logic Audio Cables

Top producten met redelijke prijs. En aanrader!

Antwoord van Logic Audio Cables

Dankjewel Peter, graag tot hoors.

• Tjeerd van der Schuit

Prima kwaliteit!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Tjeerd, Geniet van je mooie nieuwe digitale interlink!

• Ivo Vos
    Geverifieerde klant van Logic Audio Cables

Prima service en een snelle levering.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Ivo, dankjewel voor je review. Ik hoor graag nog eens van je.

• Jos Verboven
    Review voor Logic Audio Cables

De uitgebreide persoonlijke aandacht en de diepgaande kennis van alles wat met audiobekabeling te maken heeft vind ik geweldig!

Ik beschik nu over uiterst professioneel, speciaal op basis van mijn wensen, gemaakte bi-amping luidsprekerkabels voor een prijs waarvoor de gevestigde merken een veelvoud vragen.

Mocht je op zoek zijn/gaan naar bekabeling voor je audio apparatuur, dan zou je Logic Audio Cables beslist niet moeten overslaan tijdens je zoektocht!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Jos, Dankjewel voor je mooie review. Leuk je even gesproken te hebben. Ik hoor graag nog eens van je.
    Groeten, Jeroen

• Roelof
    Review voor Logic Audio Cables

Ik heb de supreme luidsprekerkabels bestelt.
    Prachtig gemaakte kabels waar ik weer jaren mee verder kan.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Roelof, Heel veel plezier met je nieuwe SUPREME Bi Amp luidsprekerkabels! Dankjewel voor je review en graag tot hoors.

• Dirkjan

Fantastisch!
    Jeroen neemt uitgebreid de tijd om te adviseren. Vriendelijk, geduldig, persoonlijk, ter zake kundig en heel reëel. Brengt je keurig op de hoogte van productie en levering :)

Gekozen voor de supreme met maatwerk sleeve… waanzinnig wat een kabels! Sublieme kwaliteit, met een heerlijk natuurlijke weergave boordevol details. Afwerking is perfect.
    Prijs-kwaliteit meer dan dik in orde! Volgende set bestel ik zondermeer weer bij Jeroen

Antwoord van Logic Audio Cables

Wow, dit is waar ik het voor doe! Dankjewel voor je lovende woorden. Als je nog eens vragen hebt dan help ik je graag. Veel luisterplezier.

• Jan
    Geverifieerde klant van Logic Audio Cables

Geweldige service, snel en duidelijk antwoord.

Hoi Jan, Dankjewel

• Bjorn van Sloun
    Geverifieerde klant van Logic Audio Cables

Kwalitatief zeer goed evenals de fijne communicatie en denkt pro actief mee met de klant; aanrader!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Bjorn, Dankjewel voor je positieve terugkoppeling!

• Roel Vdf N
    Review voor Logic Audio Cables

De premium kabel is een goed afgewerkte kabel met kwaliteit pluggen. communicatie: vriendelijk en attent, verzorgd.
    De klank: Ik speel op een high-end installatie met klasse A buizen, hier telt elke % geluidsverbetering.
    Mijn vorige kabel van JKE scoorde 8,5 en de premium van Audio logic 9,3.
    Ik behaalde een geluidsverbetering van 3% en dat ten opzichte van de aanschaf het zeker waard.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Roel, heel erg bedankt voor je review. Veel plezier van je SUPREME RCA interlinks. Ik hoor graag nog eens van je.

• Jos
    Review voor Logic Audio Cables

Ik kan Logic Audio Cables zeker aanbevelen; goed advies, veel mogelijkheden, kwalitatief heel mooi materiaal, goede service, snelle reactie en niet te vergeten heel mooi klinkende kabels !

Antwoord van Logic Audio Cables

Beste Jos, dankjewel voor je mooie review. Heel veel luisterplezier met je mooie nieuwe set luidsprekerkabels. Graag tot hoors!

• Richard
    Review voor Logic Audio Cables

Vragen werden vlot beantwoord, bestellen van een andere lengte ging makkelijk en snel. Ook de levering van de custom lengte was zo gedaan. De kabels functioneren naar tevredenheid, laten heel veel horen van wat er in de muziek zit. Tonale balans is fijn neutraal. Ik ben enorm tevreden met deze aankoop en kan deze dan ook van harte aanbevelen!

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Richard, de SUPREME Single Wire luidsprekerkabel is ook werkelijk een juweel onder de luidsprekerkabels. Daar kunnen ze bij andere merken nog wat van leren. Ik garandeer je dat je er nog heel lang plezier van zal hebben. Ik hoor graag nog eens van je.

• Johan
    Review voor Logic Audio Cables

Uitstekende kwaliteit en zeker een verbetering..en goede nazorg

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Johan, dankjewel voor de review. Ik hoor graag nog eens van je.

• Theodoor
    Review voor Logic Audio Cables

Erg snelle service met een goed en betaalbaar product.

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi Theodoor, Dankjewel voor je review

• Pv
    Review voor Logic Audio Cables

Super service en goede prijs/kwaliteitsproducten

Antwoord van Logic Audio Cables

Hoi PV, Dankjewel voor uw review. Ik hoor graag nog eens van u.