Liz & Joe
Hannemieke
Prachtige sjaal besteld en snel ontvangen! Fijne, persoonlijke service!
Adèle Van Gend
Alweer m’n 5de blouse gekocht, dit keer via de website. De kleuren zijn prachtig en het paste perfect. Fijne service en snel geleverd.
Hoe beoordeel je Liz & Joe?
Therese
Een prachtig en heel apart jasje! Heel fijn dat Liz&Joe kleding maakt die nergens anders te koop is. En de duurzame productie spreekt me erg aan. Ik ben heel blij met mijn jasje.
F. Rensen
Voor de vierde keer iets besteld: opnieuw keurig en snel geleverd maar bovenal: prachtige kleuren en authentiek!
Erna
Ben blij met laatste aankoop, een mooi gekleurde trui. Zit lekker en staat mooi. En de service: kan niet beter!
joke
Beeldschoon, origineel jasje: de kwaliteit spát er af... en ik hàd al een sjaal.Wat een feest! Prima communicatie trouwens.
Wilma Krol
Fijn contact, heel mooie blouse apart en mooi gemaakt en afgewerkt. Snelle levering
Annelies Woensdregt
Super service! Kleding is op mijn maten gemaakt. Past perfect!
Ben er erg blij mee! -
Maria
Snelle levering die speciaal voor mij werd gemaakt.
Leontien de Jong
Liz & Joe is n heel persoonlijke webwinkel , mijn prachtige sjaal werd na n telefonisch contact dezelfde dag nog verstuurd. Heel heldere en vriendelijke communicatie , alsof t n échte winkel is !!
Christine
Snelle en adequate service. Prachtige sjaal in aqua tinten, een lust voor het oog!
Mariëtte Braas-Aker
Vragen over bestelling ,Super goed door Liz opgelost . Volgende dag bestelling binnen ! Heel blij met mooie blouse en sjaals , Bedankt !
Jolanda
Mooie grote sjaal, prachtige kleuren, fijn stofje. Ik ben er blij mee! Blauw, groen en paars, passend bij mijn schoenen....zorgvuldig verpakt, met lief kaartje erbij.
Monique Wessels
Heel mooi jurkje, prachtige donkerblauwe kleur en fijne stof. Ook nog op maat gemaakt. Prettige communicatie via Whatsapp. Ik verwacht zeker nog een keer bij Liz & Joe te winkelen.
Hilda Van der Kleij
Prachtige artikelen van een klantvriendelijk bedrijf en het pakket werd heel goed verzorgd en snel opgestuurd! Dankjewel!!!
Renske Waardenburg
De regenboog sjaal past bij het meeste van m’n kleding. Echt blij mee!
Ineke
Opnieuw een blouse van Liz and Joe. Zichtbaar met aandacht gemaakt. Kleedt prachtig af. Je ziet er mooi in uit en je voelt je daarbij óók nog comfortabel. De bijpassende shawl maakt het helemaal af.
Thea Tijsen
Prachtige sjaal met fantastische kleuren. Dat wat je ziet op de site ziet ontvang je ook. Ook het persoonlijke contact met Liz is heel prettig.
Geertje
Snelle levering, prachtige kwaliteit, ben er zó blij mee!
Juul Van den Hombergh
Kort lijntje met Liz, dat maakte het kopen prettig. Mooi afgewerkt jasje en milieuvriendelijk verstuurd in karton. Het kon bij mij door de brievenbus, heel handig.