Livn
Ons assortiment bestaat uit haarden, schaduwdoeken, horren en meer. Dankzij onze handleidingen en tips maken we de klus voor jou zo gemakkelijk mogelijk. Ook bieden we op onze website inspiratie voor een volgend klusproject!
Harry
Dramatische beschrijving van een plissé hordeur. Er zitten allerlei draden en kapjes door elkaar heen. Je kunt niet zien wat bedoeld wordt op de beschrijving omdat sommige plaatjes vergroot zijn en je niet herkent wat wat is. Slecht herkennen van de voor of achterkant. Heb zo'n beetje alles zelf gedaan in huis, van verbouwingen tot badkamers. Het plaatsen van deze plissé deur was na 7 uur klojojen een dusdanig drama dat ik de deur, nadat een van de schroeven dolgedraaid was, in 20 stukken gezaagd heb en weg gegooid heb. Miskoop dus.
Erik
Contactformulier ingevuld en 2 x een herinnering gestuurd met een vraag over een Livn kachel. Wacht al 3 weken op antwoord. Waardeloos. Hoe moet dat gaan als er echt wat aan de hand is. Ik pas.
UPDATE: alsnog vandaag antwoord gehad en aantal sterren aangepast van 1 naar 3 -
Hoe beoordeel je Livn?
Henk
Geweldige service
Miskoop Rolhor die niet terugrolt
Deze Livn rolhor is conform bijgeleverde instructie opgehangen en wil niet automatisch oprollen. Ook na demontage en opnieuw monteren blijft het automatisch oprollen achterwege. Vie een bericht aan Livn om 'raad' gevraagd, maar dit bedrijf reageert nergens op. Hele 'slechte' zaak en voor ons een feitelijke miskoop.
Akkerman
Snelle levering volgende dag in huis
Koen
Wij hebben een infrarood warmte paneel besteld, met voetsteunen, was op voorraad.
Na een paar dagen toch maar een telefoontje waar de bestelling bleef. Kennelijk een intern misverstand en we werden de dag erna terug gebeld met excuus. Het paneel werd direct verzonden met track en trace.
Goede services van dit bedrijf. Foutjes gebeuren overal. De oplossing ervan is goed gedaan.