LiveBetter
Jp duif
Goed advies via telefoon, wat niet op voorraad was werd besteld en goed op de hoogte gehouden. Wat op voorraad was werd snel verzonden!
Sjaak
Mooie collecties waar we blij van worden en super service.
Hoe beoordeel je LiveBetter?
Rabi
Geweldige service van Pauline en mooi product gekregen. Gelukkig nog gevonden hier weer in een betere maat. Dankjewel!
Iloontjuh
Ik had besteld en m’n levering was binnen no-time in m’n bus. Het is goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Monique
Prachtig setje....leuke prijs! Supersnel verzonden.....kortom aanrader!
E van der Brugghen
Artikelen snel en netjes geleverd.
Joan
Prachtig setje gekocht. Was er meteen de volgende dag al. Supersnel, vriendelijk te woord gestaan tijdens telefonisch contact.
FvE82
Geweldige service. Direct en gezellig contact via WhatsApp om een maatvoering te dubbelchecken. Ruim assortiment vol met leuke, sexy en opwindende items. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en discrete levering. Zal zeker niet bij deze ene bestelling blijven. Aanrader!
Peter v
Snelle levering en goede kwaliteit maar het blijft een gedoe om de hinged ball stretcher om te doen. Mario kwam met tip om magnetische ball stretcher!
Kwaliteit/prijs en service vele malen beter dan Rob.nl of misterb.com!Antwoord van LiveBetterHi,
Ja gedoe blijft het zeker ;) Maar we hebben ook andere soorten die iets minder "gedoe" inhouden -
Evert Middendorp
Toppertje
Antwoord van LiveBetterDank je wel Evert voor de sterren
Jane
Snelle levering en mooie producten!
Antwoord van LiveBetterWe doen het graag voor je
Mo
Zeer snelle levering.
Alles naar wens ;-)Antwoord van LiveBetterGraag gedaan Mo
Peter Oud
Nog niets besteld mijn vrouw heeft een maagverkleining ondergaan ,dus ga ik nog even wachten met bestellen
Gr peterAntwoord van LiveBetterGelukkig hebben we ook veel voor de man, dus slagen kan altijd
Sandra van de Sant
Deze keer duurde de levering iets langer, maar daar ben ik netjes van op de hoogte gehouden.
Bij ontvangst van pakket zat er een klein cadeautje bij ivm de opgelopen vertraging.
Meerdere keren besteld en altijd prima in orde!Antwoord van LiveBetterJa, soms komt het voor dat de leveringen soms wat langer duren, ook leveranciers hebben tegenwoordig kleinere voorraden, dat merken wij ook
Rob Doves
Kreeg het pakket op de dag erna. En werd nog gevraagd of het had gekregen. Wat een top bedrijf ik raad Livebetter zeker aan. Vooral het uitgebreide assortiment wat ze hebben zeer duidelijk op hun website vermeld.
Antwoord van LiveBetterGraag gedaan Rob, je bent dan ook een trouwe klant
Rik
Heel veel op voorraad en daardoor snel geleverd. Zeer competitive prijzen.
Antwoord van LiveBetterGraag gedaan hoor, tot de volgende keer
Karin Maaden
Snelle levering en artikel exaxt aps op de fotos is weergegeven
Antwoord van LiveBetterWe doen ons best, dank je wel voor de sterren
Bas van Zanen
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
Antwoord van LiveBetterBedankt voor het compliment
Susan Sterren
Snelle levering en altijd mooi!
Antwoord van LiveBetterDankjewel Susan, fijn dat je weer tevreden bent :)
Groetjes Pauline -
Michèlle
Snelle levering, prachtig setje en mooie kwaliteit
Antwoord van LiveBetterHi, heel erg dank, dit lezen we graag, veel plezier met de set en tot de volgende keer