LittleYune.nl
Antoon Braam
Leuke haarklipjes voorbaby
Lindsay
Goede service, leuk verpakt. Ontzettend mooie en van goede kwaliteit pieten muts besteld. Daarnaast ook een leuke set haarspeldjes. Erg tevreden.
Hoe beoordeel je LittleYune.nl?
Marjan Van Boxtel
Superleuke speldjes en elastiekjes gehad. Zelfs een extra speldje met het konijntje erop. Erg fijne speldjes voor kindjes met dun haar.
Bente Scholten
Fantastische producten! Ongelooflijk blij mee!!!
Annemijn
Snelle levering en goede kwaliteit speldjes! Eigenaresse is echt een schat van een vrouw die alles voor je wil doen! Ik zal zeker vaker bestellen!
Romy B
Super snelle levering, super mooie clipjes! Er zat een kleurplaat bij & het was zo mooi verzorgd ingepakt! Echt heel erg mooi! De clipjes blijven ook écht zitten! Ga zeker nog meer bestellen!
Debby
Mooie kwaliteit artikelen! Zeer klantvriendelijk en aardige eigenaresse.
Nina
Geweldige service, een rugzak met initiaal besteld als kraamcadeau. Heel erg tevreden over het resultaat. Ik kon de bestelling zelfs iets eerder ophalen vanwege het kraambezoek.
A. van Lennep
Goed product, zeer goed verpakt
Debby Schutte
Mooie producten, in overleg veel mogelijk en dat nog voor een betaalbare prijs
Wouter
Prima levering
Albert van der Linden
Snelle levering artikel mooi verpakt
Natasja Bloeming
Super leuk cadeau voor onze kleinzoon. Snelle levering
Miranda
Top !
Lin
Superleuke webshop, echt een aanrader. De eigenaresse reageerde super snel op mijn vraag en het pakketje was heel snel verzonden (ondanks dat ik een gepersonaliseerd item heb besteld)!
Jolanda Van der Sluijs
Snelle service, mooie spullen en ook nog eens leuk verpakt.
Joycelyn Hol
Product precies zoals op de foto! Leuk ingepakt en duidelijke informatie over status van verzenden. Echt een aanrader.
Lotte Beunk
Prachtige producten vol liefde gemaakt en verpakt.
Anja Harmsen
Super mooi geworden weer