Little Lolaby
Bij Little Lolaby draait alles om unieke zelfontworpen en met liefde handgemaakte babyproducten. Onze stoffen zijn met zorg uitgekozen, duurzaam en natuurlijk geheel geschikt voor de kleintjes.
9,6
Filter 171 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 94 met beschrijving

• Marleen
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Het product voldeed aan de verwachtingen en werd snel geleverd, top!

• Sterre
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Fantastische kleertjes, prachtige kwaliteit en snelle levering.

• Hoe beoordeel je Little Lolaby?

• Amal
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Mooie handgemaakte haarbandjes voor mijn dochtertje aangeschaft! prachtig werk en top klantenservice, ik bestel hier gauw weer. Bedankt 🫶🏻

• Linda
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Mooie kleding voor een leuke prijs. Helaas had het pakketje vertraging door beschadiging. Maar zeker blij verrast door de prachtige kleding.

• Carine De Wael
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Mooie stoffen en verzorgd afgewerkt!

• Ilse Beekman
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Mooi product en super snelle levering! Erg blij mee

• Femke
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Duidelijke en snelle levering. Broekje van mooie kwaliteit!

• Anne Burg

Prachtig pakje. Snel geleverd

• Lindy
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Prachtig babynestje ontvangen! Snelle levering met een lief kaartje erbij. Ik kan niet wachten tot de kleine er is en we haar lekker bij ons neer kunnen leggen in het nestje.

• Lisette Collignon
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Belachelijk dat je 6 euro verzendkosten moet betalen als ik iets ter waarde van 100 euro bestel.

Antwoord van Little Lolaby

Hi Lisette,

Ik snap dat je de verzendkosten niet prettig vindt. Helaas is dit nodig om als kleine ondernemer iets over te houden. We willen dit in de toekomst graag veranderen, maar dat kan alleen bij veel hogere volumes. Voor nu hopen we daarom op je begrip hiervoor!

Ik wens je verder heel veel plezier met het bestelde babynestje!

Groetjes,
    Shumei

• Zara Baelde
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Prachtige kwaliteit kleding en er zat bij ons weer een handgeschreven kaartje bij met een bedankje dat we opnieuw besteld hadden. Zo leuk! We waren er erg door verrast: je merkt dat de kleding echt met veel liefde is gemaakt. Zou deze webshop zeker aan iedereen aanraden.

• Laury
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Heel erg mooie items met een persoonlijk kaartje erbij 🥰

• S. Klooster
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Snelle levering van mooie producten. Wat het extra speciaal maakt is het handgeschreven kaartje wat is toegevoegd, en zeer zeker ook de manier waarop het is ingepakt. Orders worden met veel persoonlijke zorg behandeld. Weer blij!

• Cathleen Maaswinkel

Super mooi pakje! Ben er erg blij mee 🤗

• Tessa
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Snelle levering, goed en snel geholpen! Product is mooi zoals op de website.

• Imme Van Schijndel
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Snelle levering, goede kwaliteit en super leuke, hippe kleertjes!

• Liesel
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Mooie kleertjes en van goede kwaliteit! Maatzetting klopt wel niet echt in mijn baby'tje haar geval: maat 62/68 is al snel te klein terwijl ze in andere kledij nog 62 draagt. Jammer, ik had gehoopt de kleertjes langer aan te kunnen doen!

• Bernadet Veltink
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Prachtige kleren. Voor de tweede keer een eerste kledingsetje gekocht.

• Sophie Zwaan
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Prachtig babynestje van hele fijne stoffen en snel geleverd!

• Linda Klein
    Geverifieerde klant van Little Lolaby

Hartstikke mooi pakje, zachte stof met een beetje stretch ziet er goed uit zeker aan te raden en de service was goed en netjes ingepakt.