Liso Vliegengordijnen
Hub van den Bosch
Snel en goed , prima kwaliteit, nette prijs
pietje
prima levering... vlot en goed !!
Hoe beoordeel je Liso Vliegengordijnen?
Noella Van Lippeloy
Slecht afgewerkt!
J.G. C
Mooi degelijk sterk vliegengordijn, leuk om te maken.
Snel verzonden en geleverd. Helemaal top. -
henri meerveld
mijn vliegengordijn was slecht ingepakt. hij hangt al een week en nog steeds zijn er kronkels in de slierten.
Brenda
Zeer goede kwaliteit, snelle levering!
A L Nugteren
Prima in orde geen problemen
Mevr. Elbers
Supersnelle levering !
Truus Aardema
Zeer tevreden over mijn zelfmaak vliegengordijn, mede door de goede beschrijving!
Irene
Op de foto zag het er veel beter uit. Kijk goed naar het retourbeleid. Je bent gelijk weer verzendkosten kwijt om te retourneren en er hangen veel regeltjes aan vast.
Cindy Kasius
Zo blij met Liso vliegengordijnen!!!
Karlijn Jongman
Top kwaliteit! Goede service en volgende dag in huis.
geen
Levering precies wat ik wilde en veel sneller dan beloofd.
Ruben M
Bestellen was makkelijk snel en praktisch.
De foto's op de website zijn duidelijk maar ik zou graag foto's zien waarop je de slierten ziet in iemands handen dan heb je een beter gevoel bij de schaal en hoe groot ze echt zijn. De slierten die we nu hebben waren iets groter/dikker dan verwacht maar wel prima.
Leveren duurde ook iets langer dan verwacht. Maar verder niet storend. Netjes verpakt in stevige doos.
Ophangen was een eitje en hangt snel op de juiste manier. Extra haakjes erbij besteld om hem in de winter ergens weg te kunnen hangen. -
Ed
Goede service en snel geleverd
Willem De Rooij
Snelle levering en keurig afgewerkt materiaal. Echt een aanwinst voor je woninguitstraling.
Gerda
Eerder dan verwacht was het doe het zelf pakket bezorgd. Keurig verzorgd, goede handleiding en nu lekker knutselen.
F B van der Ploeg
deze zijn echt de beste! Snelle verzending en goede materialen!
Peter Loosbroek v.
Gewoon goed en mooi op tijd
Rob
Fijn en goed product eenvoudig zelf te doen