Lingerie By M

Lingerie By M

Lingerie By M biedt zowel in haar fysieke winkel als online webshop een breed assortiment aan luxe lingerie van topmerken als Prima Donna, Lisca, Marie Jo, MiracleSuit, Sloggi, TenCate, Triumph, Elomi, Sunflair, en Olympia.
lingerie badmode nachtmode
9,5
Filter 138 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 55 met beschrijving

• Marjo Wijnen
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Snel in huis , super verpakt

Beste Marjo,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! 💖 Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling en je fijne opmerking: "Snel in huis, super verpakt". Het doet ons ontzettend goed om te horen dat onze snelle levering en zorgvuldige verpakking gewaardeerd worden.

We streven ernaar om onze klanten altijd de beste ervaring te bieden, zowel qua producten als service. Jouw feedback motiveert ons om dat elke dag weer waar te maken.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in onze boutique. Mocht je nog iets nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Warme groet,
    Team Lingerie By M

• Tatjana Cristiano
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Vlotte levering, het pakketje was eenvoudig online te traceren.

Antwoord van Lingerie By M

Bedankt voor je fijne review, Tatjana! 💖 Wat super dat je de levering als vlot hebt ervaren en dat je je pakketje makkelijk kon volgen. We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken, van bestellen tot genieten! Veel plezier met je aankoop! 📦✨

• Hoe beoordeel je Lingerie By M?

• Leonie De klerk

Snelle verzending
    Met zorg verpakt
    Goede communicatie en goede prijzen!

Antwoord van Lingerie By M

Dankjewel voor je prachtige review, Leoni! 💫 Wat heerlijk om te horen dat je de snelle verzending, zorgvuldige verpakking én onze communicatie waardeert. We doen alles om je een top ervaring te geven, en jouw blije woorden maken ons werk extra speciaal. Veel plezier met je aankoop en geniet van de goede vibes! 💖🛍️✨

• Ingrid Nuijten-Roskam

Goede en snelle verzending 👍🏼

Antwoord van Lingerie By M

Bedankt, Ingrid! 😊 Wat fijn om te horen dat de verzending helemaal naar wens was. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe favorieten altijd snel bij je zijn. Veel plezier ermee, en voel je fantastisch! 💖🚀

• Carine Laseure
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Alles correct en snel afgehandeld!
    Prima kwaliteit
    Perfecte pasvorm

Antwoord van Lingerie By M

Bedankt voor je fantastische review, Carine! 🌟 Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. We streven ernaar om iedere bestelling met liefde en zorg af te handelen, en jouw blije woorden maken ons dag compleet. Geniet van je perfecte aankoop en voel je stralend! 💖✨

• N Tossings
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Snelle en correcte levering.

Antwoord van Lingerie By M

Wat een top beoordeling, bedankt voor je vijf sterren! ✨ Wij zijn blij dat de snelle en zorgvuldige levering is opgevallen. Veel plezier met je aankoop, en als je nog vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen! 💖

• Hilde Martens
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Past perfect. Dankjewel voor de snelle, nette levering.

Antwoord van Lingerie By M

Wat geweldig om te horen dat het perfect past, Hilde! 🎉 Bedankt voor je lieve woorden over onze snelle en nette service. We staan altijd klaar om je de beste ervaring te bieden. Geniet van je aankoop en voel je fantastisch! 💖✨

• Bianca

Pakje

• Francis

Goede en snelle service

Antwoord van Lingerie By M

Dankjewel voor je positieve review, Francis! Het doet ons goed om te weten dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. Dat is precies wat we willen bereiken!

• Sien Kuijpers
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Hele snelle verzending en netjes verpakt, heel tevreden van!

Antwoord van Lingerie By M

Bedankt voor je 5-sterren review, Sien! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de snelheid van de verzending en de zorg die we in de verpakking hebben gestoken. Top! 🎁

• Pigs in space
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Leuke bh in de opruiming. Snel verzonden. Super goed op de hoogte gehouden. Netjes verpakt

Antwoord van Lingerie By M

Wat een top review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bh én dat alles soepel en netjes is verlopen. Daar doen we het voor!

• Anne Cersosimo

Thank you for the beautiful Prima Donna bra at a reduced price. 😊

Antwoord van Lingerie By M

Wat een prachtige review, Anne! 😊 We zijn superblij dat je zo tevreden bent met je Prima Donna bh, én dat je hebt kunnen profiteren van een mooie korting. Geniet ervan!

• Sandra Hoeks
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Bestellen ging makkelijk. Helaas moest het retour en dat werd ook snel afgehandeld. Een webwinkel waarbij klantenservice die optimaal functioneert

Beste Sandra,
    Bedankt voor je fijne woorden! We vinden het geweldig om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat de retour zo snel en makkelijk werd afgehandeld. We staan altijd klaar om je te helpen!

• Hélène
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Snelle levering. Een hele mooie bikini ontvangen die heel leuk ingepakt was. Echt een cadeautje!!

• Monique
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Snelle service, artikel was precies zoals omschreven

• Leonie Van Leuven
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Goede service op tijd geleverd

• Jolanda

Fijne communicatie, snelle verzending

Antwoord van Lingerie By M

Hoi Jolanda, super bedankt voor je fantastische review! We zijn helemaal blij dat je zo tevreden bent met onze communicatie en snelle verzending. We kijken ernaar uit om je snel weer te zien!

• Chantal
    Geverifieerde klant van Lingerie By M

Goede service. Alleen jammer dat de kleur niet overeen kwam.

Antwoord van Lingerie By M

Bedankt voor je positieve review, Chantal! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Jammer dat de kleur niet overeenkwam. We zullen hierop letten voor de toekomst.

• N Jansen

Vlotte levering

Antwoord van Lingerie By M

Bedankt voor je fantastische review, N. Jansen! We zijn blij om te horen dat de levering snel was. We hopen je snel weer te zien!

• Rita Dhaeyere

Vlugge en juise levering