Lifeprints
E. van Staveren
Mooie kaarten ,mooie teksten erbij.
Astrid
Snelle en zeer klantvriendelijke service. Producten waren prachtig en precies zoals verwacht, al dan niet beter! Ik ben zeer lovend over het proces van bestellen en de uiteindelijke bestelling! Ondanks wat lastige vragen en zelf veroorzaakte hobbels zijn ze alsmaar zeer vriendelijk en toegankelijk gebleken. Ook zijn ze mij hierin tegemoet gekomen.
Hoe beoordeel je Lifeprints?
Anneke van Starkenburg
Prima service, ik werd gebeld toen één soort kaart niet voorradig was. direct aangepast en de bestelling was volgende dag in huis!!
Ingrid
Prachtig boek en set kaarten, zeer goed verzorgd en snel geleverd
Nienke van der Wal
Mooie kaarten, vriendelijke flyer, nette verzending. Enig minpuntje is dat er niet standaard enveloppen bij zitten maar een volgende bestelling doe ik tóch weer hier want verder dik tevreden.
Hermien Schoonbeek
Snelle levering, prachtige posters. Heel mooi om kado te geven!
Vera Brouwer
Mooie producten, snel en goed verpakt geleverd.
Miranda Sloof
Mooi boek besteld voor doop van mijn zoon. Andere dag meteen bezorgd. Super goede service en boek was goed verpakt.
Jenneke
Snelle verzending en een paar mooie extra’s! Dank jullie wel!
M. N.
Mooie betekenisvolle producten. Artikelen super netjes verpakt. Blij mee!
Irene Swinkels
Snelle service,goede afgewerking
Francisca Van der Wal
Alles super gegaan
Remi Vreemann
Netjes verpakt en er zat nog een 2e kaartje bij met een mooie tekst. Helaas wel A4 geleverd terwijl A3 besteld was, maar dat is prima, hier geen melding van gemaakt.
Andrea van den Assem
Prachtige kaarten en hele snelle levering. Ze hadden het dezelfde dag verzonden en de dag erna had ik het binnen
Linda
Mooie stevige kwaliteit kaarten.
Grieta
De bestelling was onderweg helaas beschadigd, maar is zeer snel vervangen door een nieuw, onbeschadigd exemplaar. 👌🏻
MM Bulten
Prachtige producten, prima service!
Lydia den Toom
Snelle levering, goede communicatie, mooi product! -
Anita
Snel en correct geleverd!
Peter van der Spoel
Overzichtelijke site. 3 boeken besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Ga zeker vaker wat bestellen!