Lieve Giraf
Wij pakken je bestelling altijd met liefde in, je ontvangt bij elke bestelling een kleinigheidje en vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis.
Marjolein Maas
Mooie producten, met zorg ingepakt en tot nu toe alleen maar blije ouders!
Linet Kooiker
Snelle levering, super leuk ingepakt en ook nog eens erg leuke dingen voor kids:D
Hoe beoordeel je Lieve Giraf?
Anniek
Snelle levering, goeie communicatie en zorgvuldig en met liefde ingepakt.
Grietje
Snelle levering, prima producten, netjes verzorgd
Bedrijf F.
Mooie producten en leuk verpakt. Ik heb zelf een cadeaumand samengesteld en dit is prima uitgevoerd door Lieve Giraf. De ontvanger krijgt echt een leuk cadeau. Ik heb geen minpunten ontdekt. Een aanrader!
Bárbara Da Silva
Heel mooie product
Bodien Bekman
Snelle levering, snelle mail reactie en een prachtig mooi product. Bedankt
Mandy
Super service en ik ben gewoon verliefd op de leuke spulletjes! Het is altijd leuk om cadeau te doen, net even wat specialer en altijd mooi ingepakt.
Bernadette Hoekman
Leuke webshop en ontzettend snel in huis. Heel blij met ons gepersonaliseerde koffertje!
Cindy Schrikkema
Heel persoonlijk en fijn! Er werd mij gevraagd of er mooi stukje tekst bij mocht op de kaart (persoonlijk in de email) en echt super goed geregeld
Carolien Ommen van
Weer iemand blij kunnen maken met een prachtig cadeau en geweldige service van lieve giraf!!
Anneloes Thoma
Fijn contact, snelle levering en prachtig eindproduct!
Shirley Klein
Goede en snelle service! Snel antwoord op mijn vraag en hele snelle levering van een superleuke mand!
Simone Rijsdijk
Super snelle levering. Kan zelf een leuk pakketje laten maken naar wens. Kan het zo gek maken hoe je wilt EN nog een kaartje erbij naar wens. Top!
Marion Doornbos
Snel en mooi verpakt!
Injo Snijder
Alles Tiptop 👌🏼👌🏼
Emma Brink
Topservice
Elske Bekema-Kuipers
Snelle levering van een prachtig persoonlijk kraamcadeau!
Inge
Veel keus, mooie producten en persoonlijke benadering.
Marjolein Maas
Voor de tweede keer een zelf samen te stellen mandje besteld. Super leuke producten die fraai zijn ingepakt!