Liefiess
Liefiess is een merk met babykleding en -lifestyleartikelen. Alle items worden met veel liefde gemaakt door mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Naast dat we het belangrijk vinden dat de items er mooi uitzien, staan we voor duurzaamheid, kwaliteit en comfort.
9,7
Filter 731 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 374 met beschrijving

• RK
    Geverifieerde klant van Liefiess

Fantastische kleding, super service (keurig berichtje bij paar dagen vertraging). Wel prijzig maar dat is het waard

• Esther Tijhoff - Blekkenhorst
    Geverifieerde klant van Liefiess

Snelle levering en ook nog een super schattig!

• Hoe beoordeel je Liefiess?

• Sharon Van Hooff
    Geverifieerde klant van Liefiess

Kwaliteit van de kleren is super mooi. Fijne en goede service. Jullie zijn zo leuk en liefiess 😊

• A.F. Zuijderwijk
    Geverifieerde klant van Liefiess

Meest schattige setje besteld. Zorgvuldig geleverd. Kan niet wachten om mijn kleinkind erin te zien stralen.

• sietske Van noort
    Geverifieerde klant van Liefiess

Super goede kwaliteit kleding! Heel erg tevreden ook met de snelle service!

• Davina Braem

Super mooi, topkwaliteit! Echte aanrader

• Deborah Imbrogiano
    Geverifieerde klant van Liefiess

Zoals altijd blij met de items voor mijn dochters. Blijft ook altijd mooi en van goede kwaliteit. Ze krijgen altijd complimenten als ze Liefiess dragen :)

• Monique In t groen
    Geverifieerde klant van Liefiess

Goede kwaliteit snel geleverd leuk verpakt duidelijke website en betaalbare prijzen. Ik ga zeker hier nog iets kopen

• Kimberley Knot - van der veen
    Geverifieerde klant van Liefiess

Snelle levering, vriendelijk contact, product voldoet aan alle (goede kwalitatieve) verwachtingen!

• Anouk
    Geverifieerde klant van Liefiess

Snelle klantenservice. En mooie kwaliteit producten.

• Stephanie

Hele mooie producten!

• Messalina Hiel

Super mooie kleding 🥰

• Evelyn Gielkens
    Geverifieerde klant van Liefiess

Snelle levering, kwaliteit heel mooi van het boxpakje !

• Suze Meijer
    Geverifieerde klant van Liefiess

Snel antwoord van klantenservice, bestelling snel ontvangen

• Léonie Knoops
    Geverifieerde klant van Liefiess

Pakketje door post nl niet geleverd, zonder problemen een nieuw pakket opgestuurd gekregen met weer hele mooie kleren🥰

• Corine
    Geverifieerde klant van Liefiess

Zoo blij mee! Helemaal leuk!

• Agnieta
    Geverifieerde klant van Liefiess

Fantastisch setje besteld! Snelle levering, mooie kwaliteit

• Bianca Van heumen
    Geverifieerde klant van Liefiess

Ivm vakantie later bezorgd (maar dat wist ik ) .super netjes verpakt,en hele mooie kwaliteit kleding 😍.ik had een vraag over de maat kreeg gelijk een super lief mailtje terug !

• Bianca
    Review voor Liefiess

Als het gaat om verkoop dan zijn ze redelijk adequaat met reageren! De levertijd komen ze helaas tot nu toe 3x toe ook niet na! Producten verder als ze binnen zijn zijn meer als prima.

Maar als het gaat om een stukje service dan zijn ze helaas niet echt van de partij.

Nu als met meerdere live’s bijvoorbeeld via Instagram, dan houden ze een sale en de eerste die reageert krijgt het dan, naja fair prima. Maar dan zie je zelf een aantal keer staan dat je zelf als eerste reageert maar dan krijg je uiteindelijk geen contant omdat je volgens hun niet de eerste bent? Vind ik niet heel erg netjes dat je dan niet op berichten met de vraag hoe het zit reageert!

Dan zoekt ze bijvoorbeeld ook modellen voor haar webshop, dan reageer je daar op maar dan heeft ze al iemand gevonden, of vind je zou baby niet geschikt of iets… dan kan natuurlijk maar dan kan er ook niet een berichtje vanaf van ik ben al voorzien of iets.

Komt dan een beetje neer op 1 richtingsverkeer! Zolang zij haar producten maar heeft verkocht of heeft gevonden wat zei wil kan je verder de boom in. Vind ik persoonlijk niet heel erg netjes en klantvriendelijk.

• Mariska Janssens
    Geverifieerde klant van Liefiess

Opslag verliefd op mn bestelling 😍