LeukeFrutsels
Truus
Mijn pakket ontvangen snelle en goede service.
Ben er heel blij mee . -
Ilse
Snel verstuurd en super leuk ingepakt!
Hoe beoordeel je LeukeFrutsels?
Arina
Goede service, snelle levering en alles met zorg ingepakt!
Saskia
Mooie prijzen goede service en
bereikbaarheid en leuke artikelen -
Caroline
Hele snelle levering. Heel blij mee, was er al even naar op zoek. Ook heel leuk ingepakt. Aanrader.
Laura Roelandt
Snelle levering en mooie ci bandjes, Onze dochter kan afwisselen uit de 2 soorten ci bandjes dus super dat bij leuke frutsels wordt gemaakt en veel keuze uit verschillende patronen en kleuren echt een aanrader.
Hiltje
Snelle levering en mooi verpakt en verzorgt top
Edi
Goed contact, levering super, onwijs leuk en lief verpakt. Daar word je vrolijk van zo leuk.
Daar zit iemand met een hart achter. Dus top !
Ellen van der Lans
Super leuk verpakt. Heel blij er mee.
Wiets
Fijne communicatie en het is prachtig geworden!!
Gastouder kiekeboe
Geweldige unieke knuffel hazen /konijnen maakt ze !Ik geef ze als geboorte kado.Het is al een een feestje als je ze laat opsturen en mag ontvangen zo leuk en mooi ingepakt ontvang je het !
Alles met zorg ❤️gedaan
Echte aanrader ! -
Belinda
De spulletjes worden met veel liefde ingepakt, ik voelde me instant jarig toen ik de doos open deed!
Harm Smit
Overzichtelijke website, snelle levering
Bircan Kuru
Heel betrokken en snelle antwoorden op je vraag
Carla Zwanink
2 haarbanden voor mijn kleindochter met 2 CI's besteld. Veel keuze, goede kwaliteit en alles geleverd zoals afgesproken. Je kan zien dat de haarbanden met liefde gemaakt zijn en ze waren prachtig ingepakt.
Danielle
Goede service, leuke artikelen en super leuk ingepakt!
Christian
Leuke webwinkel met mooie spullen. We hadden een scrabble naam bordje en deze is super leuk geworden ! Verder nog wat andere spulletjes gekocht en deze waren zelfs ingepakt !
J.J. de Jong
Maarten Janssen
Snelle levering en supermooi en degelijk verpakt 👍
Loes Peeters
Leuk verpakt en snelle en goede service!