Leuke Lintjes
M
Prima gere
Ellen
Al jaren fan van Leuke Lintjes. Esther pakt met de grootste zorg in, altijd met een persoonlijke noot. Elke bestelling is een feestje. Aanrader!
Hoe beoordeel je Leuke Lintjes?
Loes Beenhakker
Fijne communicatie, alles vlot besteld, mooie verpakt met een lief persoonlijk geschreven bedankje. En hele mooie producten, zo blij mee.
Suzie
Een bestelling van Leuke Lintjes is altijd een feest. Zo grappig dat kadomaterialen zo binnenkomen dat je ze uit kunt pakken als een kadootje
Astrid
Snelle levering, persoonlijk lief berichtje, klein extraatje en erg mooi cadeaupapier.
@deezzstyles
Wat een ontzettend leuke artikelen om iedere post of kadootje tot een feestje te maken! Alleen het pakket werd al super leuk verpakt! Dikke tip❣️
Dieuwertje Visser
Leuke designs en snelle en vriendelijke levering.
Anique Van Alphen
Fantastische producten, snel geleverd en prachtig verpakt. Dus een feestje om hier iets te bestellen!
Judith Hoeve
Leuke zakjes en sluitstickers voor elk moment. Goede prijs voor mooie producten
Maud van Ool
Goede service en leuke producten
Jolanda
Snelle verzending, mooi verpakt verzonden, goed werkende website en ruime keuze.
Janet van der Laan
Alles met zorg ingepakt. Nog een leuk kaartje erbij.
Ellen
Mooi aanbod, snel geleverd en altijd met een leuk extraatje!
Ingrid C
Hele fijne service en echt leuke spullen!
Veronique
Super leuke spullen en altijd even vriendelijk!
Marian Coppieters-Maenhaut
Leuke producten, snelle levering en goede prijzen!
Elisa
Snel verstuurd, mooi op tijd voor kerst binnnen. Ik miste helaas twee krullinten maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had aan mijn bestelling ruim voldoende om alles leuk in te kunnen pakken. Het pakket waar het in kwam was ook enigszins ingepakt, wat ik best leuk vond. Alles zat ook goed stevig in de doos. Ik vind deze shop een aanrader.
Marlien De graaf
Leuke hebbedingen, ik word er hebberig van. Superleuk verpakt en snelle levering. I
Jolanda Snaauw
Mooi ingepakt! Heel snel geleverd. Een feestje om te krijgen
carolien
Snelle levering, mooie producten en altijd iets extra's erbij! Een feestje om te krijgen!