Letsleds.nl
Mia Snoep
Goede service.heel tevree met de aankoop
Eric van Peer
Fantastisch product voor een zeer scherpe prijs (LED straatlamp), binnen een dag na bestellen al binnen. Aanrader!
Hoe beoordeel je Letsleds.nl?
Albert kuik
mooie prijs en uitstekenfe service
Barbara D.
Hele leuke lamp voor een leuke (black friday) prijs
M Evers
Duidelijke site, netjes en snel geleverd
Simon Laan
Prima telefonisch geholpen bij het oplossen van het probleem.
Maud
Mooie prijs voor mooi product. Snelle levering!
JP Loonstra
prettige webwinkel, prijs kwaliteit is goed,
Edwin Van Luijk
Goed geregeld
Marc
Mooie prijs en snelle levering.
Bart Bosch
Snelle levering, goed product.
Andy Roodbergen
Mooi snel op tijd
J M Müller
Snel en op tijd
Wouter Bijvoets
Product werkt half, een email gehad van klantenservice maar verder geen opvolging.
Antwoord van Letsleds.nlBedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het product niet naar behoren functioneert en dat er geen verdere opvolging heeft plaatsgevonden na uw eerdere contact met onze klantenservice. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Ik wil dit graag persoonlijk voor u uitzoeken en oplossen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen via info@letsleds.nl met uw bestelgegevens en een korte omschrijving van het probleem? Dan zorg ik ervoor dat we dit snel oppakken en een passende oplossing bieden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en ik hoop snel van u te horen zodat we u verder kunnen helpen. -
Kees
Goede producten, snelle levering, en een goede toegankelijk en zeer behulpzame klantenservice.
(een verkeerde bestelling werd meteen geannuleerd, en het geld werd terplekke teruggestort, top!) -
Rolf Stroot
Goede kwaliteit voor de juiste prijs
Xander Klaucke
Makkelijk besteld en snel in huis. Top!
Henk
Correcte levering.
Adrian
Products are fine for this amount of money, but the delivery took almost 2 weeks
D
Leuke orijs voor een praktische oplossing