Lege-capsules.com

Lege-capsules.com

Wij vertellen u graag meer over Lege-Capsules.com. Wat begonnen is met een kleine capsule machine en een hobby om eigen supplementen te capsuleren, is uitgegroeid tot een passie om iedere ondernemer, zorgverlener of hobbyist van hoogwaardige capsules te voorzien.
gezondheid laboratoriumapparatuur capsules
9,4
Filter 616 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 346 met beschrijving

Taal

• Ellis
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Juiste bestelling, snel ontvangen.

• Ruben Nieuwenweg
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Bij mijn order ontbrak er een product.. Kan gebeuren natuurlijk! 3 dagen later ben ik keurig gebeld door een medewerker, die mij goed heeft geholpen en het ontbrekende product opgestuurd! Erg fijn dat het zo is opgelost!

Beste Ruben Nieuwenweg,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet naar wens is verlopen.

We willen graag duidelijk maken dat we absoluut niet adverteren met "morgen in huis" bij een bestelling die voor 17.00 uur is geplaatst. Wat we wel beloven, is dat bestellingen die voor 17.00 uur op werkdagen worden geplaatst, dezelfde dag worden verstuurd. Op meerdere plekken op onze website geven we aan dat de levertijd bij PostNL gemiddeld 1 tot 4 werkdagen is.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de levering later plaatsvindt dan verwacht. Mocht er iets mis zijn met je bestelling, kun je ons ook altijd een e-mail sturen, bellen, appen of via de chat met ons in contact komen. We doen ons best om het snel voor je op te lossen. We nemen morgen sowieso contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken.

Nogmaals bedankt voor je bericht, en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Saskia
    +31647120057

• Hoe beoordeel je Lege-capsules.com?

• Claudia Di Corrado
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Netjes op tijd, goede service

• Marlon Kerkhoff
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

mijn product is niet binnengekomen

Goedemorgen Marlon,

Wat jammer om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Volgens onze gegevens is uw pakketje op 4 april verzonden en het had inmiddels inderdaad bezorgd moeten zijn. We nemen even persoonlijk contact met u op om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Mocht u in de tussentijd vragen of zorgen hebben, dan mag u uiteraard ook altijd zelf contact met ons opnemen. We helpen u graag.

Diana team Lege-Capsules

• Hugo Fleerackers

👍volgens verwachting

• Tommy Buelens
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Ik heb niks binnen gekregen.

Beste Tommy,

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Volgens onze gegevens is uw bestelling op maandag 7 april verzonden. PostNL hanteert een levertijd van 1 tot 4 werkdagen en bezorgt geen brievenbuspost op zon- en maandagen. Gezien de verstreken tijd lijkt het erop dat het pakketje mogelijk is zoekgeraakt.

Wij nemen persoonlijk contact met u op om dit zo goed mogelijk met u op te lossen.

Met vriendelijke groet, Diana

• Pat

• Groothuis
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Snelle levering, zal zo weer bestellen.

• Jolanda Otten

goede en snelle service TOP

• Maik Van leur

• Tommy Moreels
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Perfecte levering. Goed en stevig verpakt en alles mooi appart verpakt wat niet bij elkaar hoorde. Enkel spijtig van de vele lege capsules...😉😏

• Ton
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Duidelijke site met goede uitleg incl. filmpje. De producten werden snel geleverd in stevige verpakking. Het vullen van de capsules was heel eenvoudig.

• Dianne Huberts

Snelle levering!

• Maria Franken
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Prima verzorgd en de juiste prijs

• Margriet Jansens
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Mooie prijzen, super snelle levering en makkelijk om contact met ze te krijgen. Hele vriendelijke dame aan de lijn gehad. Had advies nodig en ben goed geholpen. Kunnen andere webshops nog wat van leren. Dankjewel Diana!

• Rene Scholtens
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Geweldige service. Kon het snel op komen halen en hele vriendelijk medewerkers die het al mooi hadden klaargezet!

• E Coulet

Snelle levering van producten

• Anneke
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

Altijd snelle levering. Top!

• Sanne van Wijk
    Geverifieerde klant van Lege-capsules.com

snel verzonden en zoals beschreven

• C Vos

Goede en snelle levering