Lege-capsules.com
L Rasenberg
Prima
daniel
goede snelle service
Hoe beoordeel je Lege-capsules.com?
L Beerbaum
Hele snelle levering
Frans
Prima product
SONIA SMOLDERS
ZEER TEVREDEN.
Joyce van den Bogaard
Supergoede service en supersnel geleverd echt een aanrader!!
Evelien Van gent
Volgende dag na bestelling geleverd 👌
Lufa
Netjes geleverd!
Anneke
Snel de bestelling binnen gekregen.
Helen van der Laan
Snelle levering, prima producten
Max Silleman
Verkeerde kleur werd opgestuurd. Zelfde dag is dit verholpen. Levertijd was 5 dagen, maar dat is geheel aan dat slecht excuus voor een bedrijf PostNL te wijten.
Antwoord van Lege-capsules.comGoedemorgen Max, we zien dat je ons 1 ster hebt gegeven, maar de reden voor deze beoordeling is ons helaas niet duidelijk. Om te begrijpen wat we kunnen verbeteren en hoe we je beter van dienst kunnen zijn, zouden we graag meer details van je ontvangen over wat er is misgegaan. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. We zullen ook persoonlijk contact met je opnemen om dit verder te bespreken. Alvast bedankt voor je medewerking. Met vriendelijke groet, Diana, Team Lege-Capsules
Jules Claes
Nooit aangekregen
Antwoord van Lege-capsules.comBeste Jules,
Bedankt voor uw review, al is het jammer om te horen dat de levering vertraging lijkt te hebben. We zien dat u uw bestelling op 29 oktober na 17:00 uur heeft geplaatst, wat betekent dat wij deze de volgende werkdag, op 30 oktober, hebben verzonden.
Het betreft een brievenbuspakketje. PostNL hanteert een levertijd van 1 tot 4 werkdagen en bezorgt geen brievenbuspost op zon- en maandagen. We verwachten daarom dat uw pakketje in de loop van de week bij u zal aankomen.
Mocht het pakketje nou toch deze week niet worden geleverd, neemt u dan nog even contact met ons op. Onze excuses voor de verwarring en de wachttijd. Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Diana team Lege-Capsules -
San
Goede producten, prima prijzen en goed geholpen, dus 5 sterren!
Bas de Vos
Alles vlot geregeld. Zo als het hoort!
Birgit Klockner
Snelle levering. Goede Produkten en fijne website.
Christine Lauwers
Goede producten en hyper snelle levering
Mohammed Tajjou
Snel levering
Bernardus arntz
Snelle levering en goed verpakt
Ria
Goed product ben er heel blij mee
Elly
Snelle bezorging, goede kwaliteit grip zakjes, eindelijk m'n kleine kralen, sluitingen en ringetjes goed gesorteerd.