Ledgloeilamp

Ledgloeilamp

Wij bieden een assortiment van hoogwaardige kwaliteit verlichting. We kiezen onze producten zorgvuldig en individueel uit bij onze leverancier om de beste kwaliteit te waarborgen. We doen dagelijks ons best om jullie een zo goed mogelijke service te bieden. Zo besparen we u(w) energie!
8,9
Filter 27 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 18 met beschrijving

• Ilse
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Geweldige service, persoonlijke benadering en snelle antwoorden

• Maurice Lemmens
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Slechte verpakking helemaal plat gedeukt, mag wel een stuk stabieler zijn ofwel zijn ze bij b-post wat brut geweest. Materiaal was okey.

• Hoe beoordeel je Ledgloeilamp?

• Jerry Van aalst
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Snelle levering , lampjes werken uitstekend.!!

• Jacob
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

's Ochtends besteld en vroeg in de middag al kunnen ophalen!

• Rik Ottens
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Top dat na zo’n lange tijd nog steeds de snoertjes voor mijn verlichting nog steeds geleverd worden 👌👍

• Thea Kriege
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

niks ontvangen tot op heden

Antwoord van Ledgloeilamp

Ik vind dit een beetje een zielige reactie. Je hebt ons nog niet eens gecontacteerd om te kijken of er eventueel iets mis is gegaan, of wat er aan de hand is.
    Je plaatst een bestelling, wij versturen deze dezelfde dag, zoals aangegeven op onze webshop. Vervolgens ontvang je netjes een track en tracé code, waarmee je het pakket kan volgen. DHL geeft aan dat het pakket vertraging heeft, en stuurt je hiervan ook een e-mail.
    Ik vind het jammer dat je dit op ons af reageert.
    De bedoeling is dat je hier de webshop beoordeeld, en niet de bezorg instantie.

• Polak
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Super snel gereageerd op een vraag, product werkt zoals verteld.

• Bob

Pakket nog niet binnen

Dag Bob,

Vervelend dat uw bestelling nog niet binnen is. Wij hebben de zending binnen ons verzendtermijn aan DHL overgedragen. Dat DHL door drukte vertraging heeft, kunnen wij helaas niets aan veranderen.
    Ik heb bij DHL gekeken, maar daar staat dat het pakket is afgehaald bij een DHL punt.

Gr. Willem

• J van Dieren

Prima service, zonder gedoe

• Hesselink
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Door verkeerde foto verkeerd product besteld.

Dag Hesselink,

Jammer dat je niet tevreden bent. Echter stond de afwijking van de afbeelding netjes en duidelijk vermeld in de omschrijving.

Gr. Willem

• Albert Snoek
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Snelle levering en goede kwalliteit

• Annelies Bakker
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Uitstekende service en snelle levering. Ik had per ongeluk de verkeerde schakelaar besteld. Dit kon nog worden aangepast, zelfs zonder bijbetaling , super!

• Dietrich Van Roest
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Prima service zoals altijd.

• Frank
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Een goede service door het meedenken voor een complete oplossing en het verzorgen van de juiste materialen

• Philip Jooris
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

De led lampen en drivers die ik 8 jaar geleden bij KVIK aankocht kon ik bij hen niet meer verkrijgen(!) ter vervanging van de defecte. Ledgloeilampen.nl heeft mij uitstekend geholpen. Snel, betaalbaar, en de juiste producten! Bedankt en tot een volgende keer. Philip.

• Marc Renet
    Geverifieerde klant van Ledgloeilamp

Levering en communicatie was zoals het hoort.

• Anne

Snelle levering.

• Willem
    Review voor Ledgloeilamp

Geweldige service, snelle levering en goede kwaliteit producten.