Ledgloeilamp
Ilse
Geweldige service, persoonlijke benadering en snelle antwoorden
Maurice Lemmens
Slechte verpakking helemaal plat gedeukt, mag wel een stuk stabieler zijn ofwel zijn ze bij b-post wat brut geweest. Materiaal was okey.
Hoe beoordeel je Ledgloeilamp?
Jerry Van aalst
Snelle levering , lampjes werken uitstekend.!!
Jacob
's Ochtends besteld en vroeg in de middag al kunnen ophalen!
Rik Ottens
Top dat na zo’n lange tijd nog steeds de snoertjes voor mijn verlichting nog steeds geleverd worden 👌👍
Thea Kriege
niks ontvangen tot op heden
Antwoord van LedgloeilampIk vind dit een beetje een zielige reactie. Je hebt ons nog niet eens gecontacteerd om te kijken of er eventueel iets mis is gegaan, of wat er aan de hand is.
Je plaatst een bestelling, wij versturen deze dezelfde dag, zoals aangegeven op onze webshop. Vervolgens ontvang je netjes een track en tracé code, waarmee je het pakket kan volgen. DHL geeft aan dat het pakket vertraging heeft, en stuurt je hiervan ook een e-mail.
Ik vind het jammer dat je dit op ons af reageert.
De bedoeling is dat je hier de webshop beoordeeld, en niet de bezorg instantie. -
Polak
Super snel gereageerd op een vraag, product werkt zoals verteld.
Bob
Pakket nog niet binnen
Antwoord van LedgloeilampDag Bob,
Vervelend dat uw bestelling nog niet binnen is. Wij hebben de zending binnen ons verzendtermijn aan DHL overgedragen. Dat DHL door drukte vertraging heeft, kunnen wij helaas niets aan veranderen.
Ik heb bij DHL gekeken, maar daar staat dat het pakket is afgehaald bij een DHL punt.
Gr. Willem -
J van Dieren
Prima service, zonder gedoe
Hesselink
Door verkeerde foto verkeerd product besteld.
Antwoord van LedgloeilampDag Hesselink,
Jammer dat je niet tevreden bent. Echter stond de afwijking van de afbeelding netjes en duidelijk vermeld in de omschrijving.
Gr. Willem -
Albert Snoek
Snelle levering en goede kwalliteit
Annelies Bakker
Uitstekende service en snelle levering. Ik had per ongeluk de verkeerde schakelaar besteld. Dit kon nog worden aangepast, zelfs zonder bijbetaling , super!
Dietrich Van Roest
Prima service zoals altijd.
Frank
Een goede service door het meedenken voor een complete oplossing en het verzorgen van de juiste materialen
Philip Jooris
De led lampen en drivers die ik 8 jaar geleden bij KVIK aankocht kon ik bij hen niet meer verkrijgen(!) ter vervanging van de defecte. Ledgloeilampen.nl heeft mij uitstekend geholpen. Snel, betaalbaar, en de juiste producten! Bedankt en tot een volgende keer. Philip.
Marc Renet
Levering en communicatie was zoals het hoort.
Anne
Snelle levering.
Willem
Geweldige service, snelle levering en goede kwaliteit producten.