Langeleggings.nl
Elly van Egmond
Prachtig materiaal, heerlijke pasvorm!
Rianne
Website duidelijk, als je de info goed leest, bestel je nooit de verkeerde maat, hele snelle levering, mooie kwaliteit, goede pasvorm en, het allerfijnst: ècht lang!!!
Hoe beoordeel je Langeleggings.nl?
Alinda Miedema
Fijne broeken en goede service
Legs
Ik ben al jaren klant en meestal heel tevreden . Met feedback wordt iets gedaan . De laatste broek die ik heb besteld zit als gegoten , alsof hij speciaal voor me gemaakt is .
Luci
Fijne warme broek met brede rib is nergens zo lekker warm te krijgen. Snel geleverd.
Johan Florie
Perfect geregeld. Mooie kwaliteit
Arianne Wingerden
Fijn dat er mogelijkheden zijn om iets te kopen dat werkelijk past. De klantenservice vind ik heel fijn en de kwaliteit is uitstekend. Goed opletten maat 36 kan je terug kan sturen en aangepaste maten (34 en 32) niet. Ik heb er zelf voor gekozen gewoon maat 36 te kopen en deze zelf bij een kledingmaker op maat te maken. Ik wil hier zeker meer kleding kopen.
Danielle van Zuilen-Abbekerk
Snelle levering maar tot 2x toe 8,95 moeten betalen om te retourneren. Ik heb maat M maar zowel M als L is veel te krap van de suède legging. Dus 2x retour betalen.
Gita
Snelle reactie, fijne communicatie, snelle levering, topkwaliteit broeken en leggings. Elke keer weer. Echt een webshop waar je op kan rekenen.
Corinna Kamstra
Mooie broeken. Echt een eyecatcher.
Plus goede lengte -
Sylvia Hendriks
Goede kwaliteit en ben zo blij met de comfortabele pasvorm!
Monique van der Heide
Lekkere broeken en leggings, eindelijk geen hoog water meer, super!
Ida Feller - Kuiper
Aantal jaren terug bij Lange Leggings en lange broeken gekocht Totaal een stuk of 11, in allerlei kleuren en stoffen "eindelijk voor mij me een goede lengte! " Mooi materiaal en pasvorm Daarna begon Lisa met de flared pants Aangezien inmiddels 80 jaar ben, gaat het uittrekken van deze broeken voor mij wat makkelijker( Inmiddels ook 11 stuks )Nu heeft Lisa ook de Wide leg broeken Inmiddels ook daar 1 van aangeschaft, lekker dik materiaal en mooie pasvorm. Krijg vaak complimentjes over mijn outfit
Ingrid
Goede service, snelle levering.
Ineke
Fijne, mooie broeken met goede lengtemaat.
Telefonisch bereikbaar als je dat wilt. Snelle levering. -
Annelies Zandvliet
Super snel! Super goeie service
Max
Mjjn vraag over de bestelling werd snel en afdoende beantwoord. Dat is erg fijn. Het bestelde zit goed. Ik ben tevreden
Ineke
Zeer tevreden! Snel in huis, en mooi product. Prima!
Jelly
Snelle levering en mooie legging qua lengte, pasvorm en kwaliteit!
Anoniem
Supersnelle levering , mooie kwaliteit legging en inderdaad…. Lang👏🏼. Lengtemaat 36 bij 1.84 is perfect.