Lange T-shirts Plein
Paulus Thomas
T-shirt zijn perfecte maat. Jammer dat ze nie
Mathieu Bongartz
De shirts zijn niet zoals ik ze wenste.Vandaar dat ik gevraagd heb om een retourlabel.
Jullie waren pas 8 augustus weer terug is me gemailt.Dus ik wacht op het retourlabel.
BVD
Mathieu Bongartz -
Hoe beoordeel je Lange T-shirts Plein?
John van Gerwen
De webwinkel werkt goed. Het product is snel na bestelling binnen. Echter de pasvormen van de heren t-shirts zijn dermate klein dat de maat XXL eigenlijk net zo groot is als een normale XL.
J
Snelle goeie service.
F. Visscher
Snel geleverd. Prima T-Shirts. Maar geen bevestiging van de bestelling
Joost
Bestelde shirts geleverd, maar daarna amper contact mee te krijgen. Maat van de shirts is niet goed, maar op Whatsapp wordt niet of niet tijdig gereageerd, en bellen kan niet. Het 055 telefoonnummer op de website bestaat niet. Op de website ook retour formulier ingevuld, niks meer van gehoord. Afrader!
Antwoord van Lange T-shirts PleinOns telefoon nummer (055 234 00 22) werkt optimaal tussen onze openingstijden! Heeft u deze geraadpleegd op de website?
Het retourformulier invullen is niet voldoende om een retourlabel te ontvangen, u dient hiervoor een email te sturen naar hallo@plein-shops.nl. Wij hebben geen email van u ontvangen. Dit staat ook duidelijk aangegeven op de website.
Wij ontvangen graag van u alsnog een email met de retouraanvraag! -
Angela Van westendorp
Mooie shirts
Riet van Buuren
Goede kwaliteit
N.A. van Hulst
Uitstekende kwaliteit, maar ivm Corona duurde de verzending wat langer
Rene Posma
Mooie shirts
Yvonne Oude Bekke
correcte levering
Grietje Boer
Er was een mail naar ons gestuurd maar de shirts waren pas een week erna binnen
Chris Pollaert
Heb nog steeds niks ontvangen.
Antwoord van Lange T-shirts PleinWat vervelend dat uw bestelling nog niet is geleverd. Uw bestelling is conform de levertijd verstuurd maar vanwege de feestdagen kan het zijn dat het wat langer duurt voor uw pakket geleverd wordt.
Houd daarom de track en tracé informatie goed in de gaten.
T Bos
Bestelling is snlel ontvangen.
Corine Mik-Bakker
Netjes verpakt en door de coranaomstandigheden toch nog redelijk op tijd bezord
Jeroen Martens
Prima prijs kwaliteit verhouding
Jan dirk Burggraaf
Bij enquête een verplichting!
Hans Bos
T-shrts op 40 graden gewassen. Zijn in de lengte minstens 6 centimeter gekrompen en spannen nu strak om het lijf. Het nekboord is van zeer matige kwaliteit en begint na 2 keer dragen al te lubberen.
Antwoord van Lange T-shirts PleinWat vervelend dat de shirts gekrompen zijn in de was. Ons advies is om de shirts op 30graden of lager te wassen en niet in de droger te laten drogen. Zo voorkomt u krimp.
Jan van Bale
Snel geleverd.