Landelijk by Suus
Karolien De Beuijn
Snelle levering. Vind de verzendkosten wel erg hoog. Was gewoon een klein brievenbuspakketje dus dat kan veel goedkoper!
Antwoord van Landelijk by SuusBeste Karolien,
Dank voor je review! We vinden deze erg belangrijk en gebruiken ze om onze service(s) te verbeteren.
Graag reageer ik dan ook op uw aanname dat onze brievenbusverzending goedkoper zou kunnen. Een brievenbuspakketje kost €5,50 incl. BTW (zakelijk via DHL). We kiezen bewust voor een brievenbusdoosje (i.p.v. envelop - kosten; €0,29cent p.s.) zodat er een track&trace op bevestigd zit, wat voor u en onszelf een leveringsgarantie biedt. Tegenwoordig rekenen alle koeriersdiensten 'brandstoftoeslagen' tussen de 12 en 14%. Bij dit bedrag zijn onze verdere materialen/goodies, handling/tijd en benzinekosten richting het afgiftepunt nog niet meegenomen. Concluderend kunnen we helaas de verzendkosten dus niet goedkoper aanbieden. Anders zouden we dit zeker doen! :)
Nogmaals veel plezier gewenst met uw items. Wellicht tot een volgende keer!
Hartelijke groet, Susan -
Gesa Joppich
Danke für die
Hoe beoordeel je Landelijk by Suus?
Eric
Hele mooie kandelaars ontvangen. Zeer goed verpakt, snelle en goede service!
Dankjewel Susan👍 -
Marion
Snelle levering en heel goed ingepakt!Met altijd een verrassing erbij.Ik ben er weer heel blij mee!
Bianca Zijlstra-Kor
Duidelijke communicatie, snelle verzending en netjes verpakt
Gitta Van der wal
Geweldig, snel verzonden en wij zijn er erg blij mee , zo mooi
Irma
Goede kwaliteit, fijn ingepakt met een leuke verrassing!
Rianne Van Balen
Mooi boompje, en snelle levering thnks.
Natasja Janse
Mooie accessoires, super snelle levering en prijs&kwaliteit is top
Astrid Nijsen
Goed verpakt en snel verzonden. Aanrader!
Thys Herman
Zeer snelle levering
Daniëlle Winkens
Leuke spulletjes en goed ingepakt en snel geleverd.
Astrid van Stappershoef
Jackie
Snelle levering, goed ingepakt. Leuke attentie erbij.
Tineke
Keurig op tijd ontvangen en in goede staat omdat het heel goed was ingepakt
Adriana
Heel goede service. Zorgvuldig ingepakt en verzonden. Goede communicatie. Blij met mijn product en zal niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel. Top!
Lenie JANSSENS
Snelle verloop van bestelling, en heel vriendelijk
Neli de Jong
Tanja
Mooie artikelen en een snelle levering.
Desiree van Ham
Goede en snelle levering .