Landelijk at Home
Wendy
Reeds meerdere keren online gekocht en in de winkel gaan afhalen.Staat steeds al netjes klaar.Zeer mooie winkel.
Sandra Reedijk
Gisteren alle meubels binnen gekomen. Keurig bezorgd, alle afval netjes meegenomen en met aandacht alles in elkaar gezet. Bestelling was compleet. Heel blij met al onze nieuwe meubels en ik kom nog terug voor leuke styling.
Hoe beoordeel je Landelijk at Home?
Sandra sanders
Snelle levering. Fijne winkel kom er al een tijdje
Pascalle Teuben
Mooie artikelen, snelle en nette levering
Kelly Rottiers
Mooie landelijke decoratie , heel veilig ingepakt voor verzending België
Joyce Tinga
Super leuke
Tessa de Vries
Aankoop 2 buiten led kaarsen. Goede en snelle communicatie over de kleur van de kaarsen. Product was keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden.
Dieke vd Kooi
Geweldige service, snelle levering en heel goed verpakt!
Monique Wijnen
Ik kom hier al jaren voor de landelijke inrichting van onze woning. Ze hebben de meest sfeervolle decoratie en de meubels zijn van goede kwaliteit met een fantastische uitstraling. En de service is prima.
Lilian
Gisteren eettafel en salontafel binnengekregen!!! Super goede service en mooie meubels. Ben er super blij mee 😍😍. Kom zeker nog een terug.
Saskia Wibier
Super service. In de productomschrijving van de ledkaarsen voor buiten stond niet dat er een afstandsbediening bij kon wat voor buiten wel wenselijk is dus misschien een puntje om dat erbij te zetten. Maar heel klantvriendelijk opgelost. Super bedankt!
Daniëlle Van der Maas
Fijne website. Snelle levering. Goed verpakt.
Charlotte
Super tevreden over het advies via whatsapp! Het bestelde meubeltje werd netjes geleverd op de afgesproken dag inclusief een heel leuk extraatje!
Dankjewel! -
Ramona Willems
Snelle levering goed verpakt
Ruben Saey
Voldoet volledig aan de beschrijving, degelijk en mooi. Correcte communicatie.
P. van Willegen
Uitstekende service, en een prachtig assortiment.
Cari Man
Super service en zulke leuke spullen!
Lia
Snelle service en goed verpakt ontvangen, dank!
Linda Hoogendoorn
Iedere keer weer super blij met mijn aankoop en ook nog eens snel en goed verpakt geleverd.
Riek Jansen
Mooie spullen geleverd.