Land van Dieren
Iris
Prima website, goede prijs, snelle levering en communicatie was ook super. Zeker een aanrader! -
El
Adres was onjuist overgekomen bij post.nl waardoor pakket niet geleverd maar terug gestuurd werd.
Wel positief, professioneel en snel gereageerd
Hoe beoordeel je Land van Dieren?
Marcel Stoffels
Stevige krabpaal
Robine Van der Meer
Snel, betrouwbaar en goed. Product nog beter dan ik had verwacht.
N Vis
Fijn aquarium. Kwam supergoed verpakt aan !!
Anoniem
Snelle levering, betrouwbaar
Nicole
De plasmat was in de aanbieding, dus meteen 2 gekocht, en werden snel geleverd
Anna
Snelle levering, blij met aankoop!
Bibi
Bestelling geplaatst en super snel na 1 dag geleverd. Helaas nu ik het item retour wil sturen nog geen enkele reactie terug gehad en het tell. nr is onbereikbaar! Ik hoop op een snelle reactie en goede afwerking. Ik was in eerste instantie namelijk erg tevreden maar nu toch sceptische!
Antwoord van Land van DierenGoedemiddag Bibi,
Wat vervelend dat je ons niet te pakken krijgt. Helaas ondervinden we technische problemen met de telefoon waardoor soms klanten ons wel te pakken krijgen en andere niet. Daar zijn we in iedere geval mee bezig.
Ik kan geen e-mail vinden waarin je aangeeft je bestel wil retouren, maar ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met als bijlage ons retourformulier.
Excuses voor het ongemak!
Mvg Marshca -
Katya@Billie
Super snelle levering, zeer tevreden
Lisette Brand
Voordelige kooi gekocht. Op zondagavond bestel en maandagmiddag geleverd. Echt supersnel!
Angelique
Na bestelling , de volgende dag al in huisAntwoord van Land van DierenBedankt voor je review! Heel veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Het land van dieren team!
Marion Heijnen
Snel en goed geleverd.
Heel veel plezier met de bestelling.
Het land van dieren team! -
Tine
Mooie prijzen en goede service, snel geleverd. Dacht eerst: te mooi om waar te zijn. Maar de hokken staan en de hamsters zijn blij 🙂
Antwoord van Land van DierenBedankt voor je bestelling! Heel veel plezier met de bestelling.
Fred Nottet
'De beugel komt te hoog uit
Antwoord van Land van DierenWat jammer dat het product niet passend was. Hopelijk was de levering van het product wel goed verlopen.
Met vriendelijk groet, het land van dieren -
Janet Stuivenberg
prima klantenservice .
Henny Lafleur
Duidelijk en Snel geleverd.
Hans van Moorsel
snelle levering en goede service
Marijke
Snelle levering en goede prijzen.
Antwoord van Land van DierenBedankt voor je beoordeling. Heel veel plezier met de bestelling.
Alex de Jong
Duidelijk en overzichtelijke website, bestelling is snel en volgens afspraak afgeleverd.
Antwoord van Land van DierenBeste Alex, Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Marscha