Label2x
Bij Label2X kun je terecht voor leuke en unieke producten voor in en om je huis, maar ook voor het opfleuren van je kantoor. Van muurcirkels voor binnen en buiten, tot een mooi naambordje voor aan je voordeur of op kantoor, of wat dacht je van een leuke poster voor op de kinderkamer.
8,9
Filter 1468 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1043 met beschrijving

Taal

• S
    Geverifieerde klant van Label2x

Es hat alles hervorragend geklappt. Schild sieht genauso aus, wie auf meinem Entwurf und die Lieferung hat problemlos geklappt.

• Nienke
    Geverifieerde klant van Label2x

Ik was niet helemaal tevreden over mijn bestelling. Ik heb gemaild hierover en kreeg snel reactie. Echter nadat ik, zoals gevraagd, een foto van de tegel stuurde hoorde ik er niks meer op. Dit is nu ruim 3 weken geleden. Ik heb in de tussentijd nog een keer gemaild en er zou achteraan gegaan worden maar dat is inmiddels ook een week geleden. Nog steeds niks gehoord.

• Hoe beoordeel je Label2x?

• Laura van de Geer
    Geverifieerde klant van Label2x

Een hele lang levertijd, niet vooraf bekend. Daarna geen contact gekregen na het sturen van een e-mail en bericht via Instagram. Waardeloos

• Gwen
    Geverifieerde klant van Label2x

Mooie, chique uitstraling naambordjes, bevestiging wat lastiger

• Annemiek
    Geverifieerde klant van Label2x

Het duurde weken voordat mijn bestelling bezorgd werd.

• Lydie
    Geverifieerde klant van Label2x

Bordje is heel mooi geworden. Precies zoals ik had gehoopt. Ook de communicatie is open en fijn. Ik ben een tevreden klant!

• CJ Vermeulen
    Geverifieerde klant van Label2x

Naambordje voor een goede prijs en redelijk snel geleverd

• Ann de Jong
    Geverifieerde klant van Label2x

Eens maar nooit weer, 1ste bestelling niet goed uitgevoerd, na overleg nieuwe opgestuurd gekregen, maar kleiner als originele bestelling. Contact bijzonder moeizaam, lange levertijden.

• Hellen
    Geverifieerde klant van Label2x

De leverdatum veranderde telkens. Het werd uiteindelijk na 4 veranderingen geleverd

• J.
    Geverifieerde klant van Label2x

Super mooie kwaliteit van de foto op onze muurcirkel. Echt een aanrader. Verzending duurt iets langer, maar verder goed!

• Inge Huiskamp
    Geverifieerde klant van Label2x

Goede service, netjes in gepakt, keurig op tijd geleverd

• Corrie Langemaat
    Geverifieerde klant van Label2x

Goede prijzen snelle levering heel tevreden.

• RJ
    Geverifieerde klant van Label2x

Kwaliteit en accuraat. Goede service.

• Wendy
    Geverifieerde klant van Label2x

Prachtig product, goede communicatie over de levering, goed verpakt!

• Andrea Ras
    Geverifieerde klant van Label2x

Snelle levering, ziet eruit zoals ontworpen.

• Carmen van der Tuuk
    Geverifieerde klant van Label2x

Mijn product kwam beschadigd binnen, nog wachtende op een nieuwe. Levertijd erg lang.

• Kent Schroeven
    Geverifieerde klant van Label2x

Product heel mooi afgewerkt bedankt.
    Grtjs kent

• EM Rietveld
    Geverifieerde klant van Label2x

Service als het gaat om omgaan met een klacht ! Top eerkijk is eerlijk

• Angêle van Heck
    Geverifieerde klant van Label2x

Super goed alles netjes ingepakt ,en als je belt vriendelijk aan de telefoon

• MR
    Geverifieerde klant van Label2x

Zeer lang moeten wachten (een maand) en lang in t ongewis gelaten over de status van de bestelling. Slecht bereikbaar. Product was een cadeau en ontvanger is wel tevreden gelukkig pver t resultaat.