Label Lique
Yvonne
Met veel liefde en zorg ingepakt. Het pakketje zelf was al een cadeautje om te zien!
Antwoord van Label LiqueWat ontzetten mooi om te lezen, dank je wel voor je fijne review.
Hanni
Snelle levering prachtige armband. Het
pakketje is met veel liefde ingepakt top!
Is een echt feest om te krijgen of te geven.
vAntwoord van Label LiqueWat fijn te lezen! Heel erg graag gedaan en heel veel plezier van je mooie armband :)
Hoe beoordeel je Label Lique?
Esther van Heerebeek
Hele mooie producten, erg fijn!
Antwoord van Label LiqueBedankt voor je mooie review. Wat fijn te lezen, veel draag plezier en graag gedaan!
Sanne
Snelle levering, goede klantenservice, de ontvanger was erg blij. Zeker aan te bevelen!
Antwoord van Label LiqueBedankt voor je mooie review, wat ontzettend fijn om te lezen. Super graag gedaan!
Selena
Hele mooie sieraden. Goede service en heel leuk verpakt.
Antwoord van Label LiqueBedankt voor je mooie review. Ontzettend veel draag plezier van je prachtige sieraden. En super graag gedaan!
Sonja Dolleman
Leuke sieraden, voor een prima prijs, moou verpakt, wel wat langere levertijd
Antwoord van Label LiqueDank je voor je review. Heb het even voor je nagekeken, woensdag einde van de middag besteld en de volgende dag op donderdag verzonden. Helaas heeft Post.nl er wat langer over gedaan in vakantietijd. En dat kan ik jammer genoeg niet veranderen.
Je mag je bestelling op afspraak altijd op komen halen. Heel veel plezier van je sieraden ☀️ -
Linda Boogaard
Mooi verpakt en zag er uit zoals op de website.
Antwoord van Label LiqueDank je wel en super graag gedaan. Veel plezier van je sieraden.
Iuliana
Snelle levering and super leuk ingepakt
Antwoord van Label LiqueBedankt voor je review en heel veel draag plezier.
Lisa Sentveld
Goede levering zoals beschreven
Antwoord van Label LiqueBedankt voor je review. Veel plezier van je bestelling.
Sylvia
Ik ben heel blij met mijn armbandje, super mooi gemaakt en ook de rest van mijn bestelling is prachtig! Mooi verpakt een persoonlijk kaartje en snelle verzending, ik kom zeker terug!
Marita van Basten
Snelle levering en prachtige producten 😃
Antwoord van Label LiqueAahhh dank je wel, zo lief! Heel veel draagplezier :)
Marja
Geweldige service en heel fijn contact met de verkoper. Product met een leuke, attente persoonlijke noot geleverd.
Antwoord van Label LiqueWat fijn te lezen! Heel graag gedaan en heel veel plezier van je mooie sieraden.
Donna
Mijn eerste bestelling mogen ontvangen, was erg mooi en zorgvuldig verpakt. En een hele mooi ketting, een cadeautje om uit te pakken. Dankjewel!
Ook een erg fijne, toegankelijke webshop!Antwoord van Label LiqueWat fijn te lezen! Heel erg veel draag plezier van je mooie uitgekozen ketting.
Vivienne
Super snelle service en ook fijn meedenken. Ontzettend leuk ontvangen in het verzenddoosje, alleen al een feestje om het open te maken. Heel persoonlijk. Sieraden ontzettend leuk en kwalitatief mooi!
Antwoord van Label LiqueWat lief te lezen, heel graag gedaan en heel veel geef plezier.
Magdalena
Een prachtig mooi armband die ook nog eens prachtig is verpakt! Echt helemaal top! Aanrader dus!
Antwoord van Label LiqueWat fijn te lezen, en bedankt voor je mooie review. Heel graag gedaan en veel plezier van je armband!
Leoni Verhoeven
Mooi cadeautje, persoonlijk kaartje erbij en heel mooi verpakt! Enige minpunt bezorging van Post NL is ruim 1,5 week onderweg geweest. Gelukkig optijd besteld. Vanuit Label Lique erg tevreden dus!
Antwoord van Label LiqueDank je wel voor je mooie review. Gelukkig dat je op tijd had besteld, wel jammer van Post.NL dat je zo lang moest wachten. Gelukkig (wat ik weet) komt het weinig voor. Veel draag plezier van je mooie sieraad.
Shirley
Top producten. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Betrouwbaar bedrijf, goede service, vriendelijke eigenaar, snelle levering en absoluut topkwaliteit edelstenen.
Bij het uitpakken maakte m'n hart een sprongetje. ♥️ Netjes verpakt, prachtig sieraad. Aan elk klein detail is gedacht. Overduidelijk dat het met liefde wordt gemaakt.
Wie een betekenisvol, mooi en origineel cadeau zoekt (voor een ander of jezelf), kan terecht bij Label Lique.
100% aanbevolen!Antwoord van Label LiqueHi! Wat een mooie en fijne review, dank je wel!
Heel erg graag gedaan en heel veel plezier van je prachtige uitgezochte sieraden.