LIEF LEUK KADO
Emily
Ik was erg laat met bestellen van het cadeau. Ze hebben er alles aan gedaan om het op tijd te leveren! Hartstikke bedankt. Snelle reactie op je mail en goede service! En het eindresultaat is mooi!
Gajane
mooi en snel gedaan
Hoe beoordeel je LIEF LEUK KADO?
Anni
Mooie prijzen , fast delivery
Aukje van den Akker
De bestelling ging heel makkelijk en een ruime keuze.
De kerstballen waren erg mooi en goed leesbaar en keurig verpakt
Ruda Joris
De kerstbal ziet er mooi en verzorgd uit
De bal is als een mooi cadeautje (zilvere doos met strik) bezorgd met een lief persoonlijk briefje erbij.
Er is veel zorg aan besteed.
Een feest om het cadeau te geven. -
Farah Pluijmakers
Goed contact gehad! Cadeautje werd snel verzonden en heel lief en mooi verpakt. Ben er heel blij mee 💕✨
Opa en oma
Ziet er goed uit met een persoonlijk briefje klasse
Lonneke
Mooi resultaat, snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden van m’n bestelling, gezellig verpakt met een leuk persoonlijk kaartje.
Bianca Van Gurp
Snelle levering. Goed ingepakt aangezien het glas was en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Was goed
Monique
Fijn mailcontact over exacte layout. Snelle levering. Product goed verpakt.
Angelique Heilig
Vriendelijk, mooi product en een snelle levering. Erg blij mee.
Margriet
Snelle levering, goede communicatie en mooie producten!
Karin Boog
Goede service, snelle levering en geweldige producten
Basisschool Ichthus
Snelle en zeer goede service, Marjolein dacht goed mee! De producten zagen er mooi uit en werden zeer zorgvuldig opgestuurd met persoonlijk kaartje en nog een attentie erbij, wow!
Anoniem
Snelle levering, had mijn bestelling dezelfde dag nog thuis.
Daniëlle
Goede en snelle service. Daarnaast maakt een handgeschreven bedankje het extra persoonlijk. Bedankt voor de mooie gelukte sleutelhanger. De meester van mijn zoontje was er erg blij mee. Een heel leuk aandenken om te geven.
Soumya
Prachtig gemaakte eerste hulp bij afscheid en eerste hulp bij pensioen doosjes. Nu konden mijn kinderen in stijl afscheid nemen van hun leerkrachten. De kleine toegevoegde attentie bij ontvangst van de producten wordt zeer gewaardeerd. Deze attentie zorgde voor een grote glimlach op mijn gezicht. Verder een hele goede service en een uitgebreid assortiment aan cadeautjes.
Inge Schijvens
Geweldig! Snel verzonden en heel persoonlijk!
Aisha Ruijtenberg
Hele snelle verzending en leuke kadootjes om te geven. De producten zijn van mooie kwaliteit en de bedrukking ook. Heel tevreden
Christel
Superleuk en snel in huis!