LEUKVERPAKT.NL

LEUKVERPAKT.NL

Bij leukverpakt vind je alles om van cadeaus, post, traktaties en nog veel meer, iets te maken waar je blij van wordt.
9,9
Filter 2238 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2225 met beschrijving

• Carolien Bakker
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Wat een feestje om open te maken en dan ook nog leukw cadeautjes erbij gekregen. Dankjewel xxx

• Annet Dekker
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Goede service, mooie producten en leuke extraatjes

• Hoe beoordeel je LEUKVERPAKT.NL?

• Chantel Van den Noort
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Super leuke producten en als een groot cadeau verpakt erg leuk om te ontvangen 🎄

• Sandra Van zwieten
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Super service, snelle bezorging en goed verpakt met leuke extra's

• Marga
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Super service!! Netjes verpakt, top!!

• Mireille
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Geweldige service! Bij mijn bestelling zaten nog wat kleine attenties wat een leuke verrassing was. Ik zal hier zeker nog een keer terugkomen. Bedankt Petra!

• Annemieke Pronk
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Altijd een feestje om het pakketje te openen! Je word verwend met leuke verrassingen. Het stond snel klaar om opgehaald te worden.

• Lotte Valkenier
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Snelle levering, super mooi kwaliteit inpakpapier en ik kreeg en mega leuke stickertjes en kaartjes bij!

• Rosen
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Ook in deze drukkere periode had ik mijn bestelling in no time in huis. Altijd weer een feestje om uit te pakken. Hoe ziet het kadopapier er in het echt uit.. welke extra’s zijn meegestuurd etc..
    Wederom dik tevreden!

• Geke
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Super leuk pakketje ontvangen met veel extra's! Inspirerend voor een volgende aankoop ;)

• Christiene
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Het was al een feestje om de artikelen uit te kiezen op de website want de keuze is enorm. Eenmaal besteld werden we keurig op de hoogte gehouden van de status en na een aantal dagen ontvingen we een goed verpakt pakket met daarin alle bestelde goederen. En ook die waren Leuk verpakt! Kortom een aanrader om hier origineel pak papier te kopen.

• Brigitte Reumerman
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Altijd een cadeautje om uit te pakken!!

• Evelien Faas
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Heel snel geleverd en heel leuke extraatjes,
    de moeite waard om te bestellen

• Stephanie pepplinkhuizen
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Super leuke spullen en stevig papier!

• suzanne Laan
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Het is altijd een feestje als je je pakketje opgehaald hebt en thuis uitpakt!

• Woukje Duizendstra
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Heel fijn weer. Vlotte bezorging en weer een feestje om het uit te pakken!! Blij mee!!

• Sindy Rip

Een aanrader deze site!!
    Vriendelijk én verrassend

• Daniëlle Brouwer
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Goed verpakt. Snelle levering. En erg leuk dat er wat extraatjes bij zaten. Mooie producten. Goed omschreven. Dus helemaal naar wens!

• R.L. Smeenk
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Creatieve en verrassende inhoud verpakking.

• Patricia Lopez-Diaz
    Geverifieerde klant van LEUKVERPAKT.NL

Snelle levering, en wat een leuke versieringen zaten er als verrassing bij!!