LAWI sportswear | Wielerkleding | Fietskleding | Custom made | #RideLAWI
LAWI is een specialist op het gebied van custom designed sportkleding voor recreanten, clubs, teams en professionals in diverse sporten, o.a. wielrennen, triathlon, schaatsen en hardlopen. Naast ons ruime assortiment aan sportkleding is vrijetijdskleding ook in een eigen ontwerp te verkrijgen.
ForGo Sports is een distributeur in custom made sportkleding en de overkoepelende organisatie van het merk LAWI sportswear BeNeLux.
''We don't design clothes, we design passion.''
Marleen de Jong
Goede pasvorm
Dennis Groot
Goede prijs kwaliteit en goede service!
Hoe beoordeel je LAWI sportswear | Wielerkleding | Fietskleding | Custom made | #RideLAWI?
Leo en Giny Monteau
Kadobon, jammer dat ik het zelf moest uitprinten en in envelop moet doen, het is voor een verjaardags kadootje niet leuk om zo te geven.
Leon Van Hooff
Snelle bezorging en duidelijke communicatie
Amber Damen
Mooi, goed en snel.
Theo Eskes
Lange levertjes maar verder alles prima!!
Awm Van Lierop
Snelle bezorging
Arthur Zwinkels
Snelle service en lawi sokken zijn van zeer goede kwaliteit
Taeke Oostra
Super fijne sokken
Claudia Vermeer
Goede en snelle service
Willem
Prima kleding en snelle levering
Annet Van der Kaaij
Goede kwaliteit en snelle levering
Otis Koot
De bestelling is nog niet binnen; beetje voorbarig om dan naar een evaluatie te vragen…
Antwoord van LAWI sportswear | Wielerkleding | Fietskleding | Custom made | #RideLAWIGoedemorgen Otis,
Bedankt voor uw tip! Wij gaan onze automatische review mails een aantal dagen uitstellen.
Als het goed is komt vandaag of morgen de PostNL bezorger bij u langs met uw pakketje. Deze had officieel al geleverd moeten zijn. Wij hebben uw bestelling 25-05 op de post gedaan. -
Jan van den Berk
Goede
Wilma Duits-Otter
snelle en nette afhandeling per mail.
C. Leeuwen
Volgende dag geleverd en goede kwaliteit.