Annelieke Bezemer
Snelle bezorging. Makkelijke producten om mee te werken. Hele fijne BIAB 🤩
Hilda Kramer
Mooie kleuren, goed product
Hoe beoordeel je LAKKIE Gellak?
Petra van den Blink
Duidelijk overzicht, makkelijk te bestellen en snelle verzending. Wat ze aangeven maken ze waar!
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Petra!
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Leuk om te horen dat je blij bent met website en de snelle levering! Veel lak plezier gewenst.
Marja
Vlotte levering mooie lak kleuren ze
lakken fijn.
De builder gel is best dik maar vloeit wel mooi over de nagel.
Goed prijs kwaliteit. Aanrader.
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Marja!
Bedankt voor de lieve complimenten en de 5 sterren review! Heel erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over LAKKIE en de prijs kwaliteit verhouding. Veel plezier met jouw nieuwe LAKKIE'S.
Narin
Missende product bij n bestelling. Geen tegemoet koming of iets. Foto van doos gestuurd en toen weg gegooit, dag later vragen om een foto van alle hoeken van de doos. Wel jammer voor n lakje
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Narin!
Bedankt voor de review. Wat jammer dat je niet tevreden bent en het gevoel hebt dat de klantenservice niet heeft kunnen helpen. We doen altijd ons uiterste best om vragen en problemen zo goed mogelijk op te lossen. In dit geval konden we echter zonder de benodigde informatie het onderzoek niet volledig afronden, zoals eerder aangegeven. Mocht je toch nog verdere vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Yasmin Verberg
Ik vind het zo een fijne gellac!
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Yasmin!
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Leuk om te horen dat je blij bent met de LAKKIE'S! Veel lak plezier gewenst.
Ineke Gaasbeek
supersnelle levering toplakjes
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Ineke!
Super bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over je nieuwe kleuren en de super snelle levering. Heel veel plezier met je LAKKIE’s!
karen Riemens
Heel snel service en super lakjes
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Karen!
Super bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over je nieuwe kleuren en de snelle service. Heel veel plezier met je LAKKIE’s!
Yanou
Snelle levering, mooie en fijne lakjes!
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Yanou!
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Leuk om te horen dat je blij bent met de LAKKIE'S en de snelle levering! Veel lak plezier gewenst.
Claudia
De bestelling was heel erg snel geleverd! Dat was super. Echter de lakjes vindt ik minder, het kwastje lakt wel fijn en de kleuren zijn ook mooi, maar de rubberbase is hartstikke dun en van de kleuren moet je ook veel meer lagen op doen wil je dat het dekt. Helaas na 4 lagen dekte het nog niet goed.
Update: naar aanleiding van mijn review hebben ze contact met mij opgenomen. En zijn we tot een passende oplossing gekomen.Antwoord van LAKKIE GellakHoi Claudia!
Bedankt voor de review! Leuk om te horen dat je blij bent met de snelle levering! Wat jammer om te lezen dat je minder enthousiast bent over de dekking van de gellak.(contact opgenomen met de klantenservice) Alsnog veel lak plezier gewenst.
Monique
Fantastische lakjes van goede kwaliteit en heel vlot geleverd.
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Monique!
Bianca
De lakjes werden keurig verpakt en netjes op tijd geleverd. De lakjes zelf zijn erg mooi!
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Bianca!
Bedankt voor de lieve complimenten en de 5 sterren review! Heel erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over LAKKIE. Veel plezier met jouw nieuwe LAKKIE'S.
G R
Aangepast: super fijne service die contact opnam en behulpzaam is! Bij gebruik van donkere kleur onder de cat eye, komt de echte kleur wel naar boven. - bezorgen en kwaliteit is heel goed van de lak, maar de kleur in het echt is heel anders
Antwoord van LAKKIE GellakHoi G !
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review en de complimenten over de service en kwaliteit. Wat jammer om te horen dat de kleur heel anders is dan verwacht.(er wordt contact met je opgenomen) Alsnog heel veel plezier met jouw nieuwe LAKKIE'S.
Judith Franssen
Snelle levering en prachtige kleuren!
Antwoord van LAKKIE GellakHi Judith!
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Leuk om te horen dat je blij bent met de prachtige LAKKIE'S en de snelle levering! Veel lak plezier gewenst.
Leonie
Fijne webwinkel, snelle levering en goed verpakt! En niet onbelangrijk, prachtige lakkies.
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Leonie!
Bedankt voor de lieve complimenten en de 5 sterren review! Heel erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de prachtige LAKKIE'S en de snelle service. Veel plezier met jouw nieuwe LAKKIE'S.
Joyce Charpentier
Leuke prijs.. snelle levering
Antwoord van LAKKIE GellakHi Joyce!
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Leuk om te horen dat je blij bent met de prijs van de LAKKIE'S en de snelle levering! Veel lak plezier gewenst.
monica
Snel, en goed
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Monica!
Gwen
Hele fijne snelle klantenservice! De producten zijn ook super me nagels blijven 3 tot 4 weken lang mooi zitten en dat had ik met andere merken nog niet gehad.
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Gwen!
Bedankt voor de lieve complimenten en de 5 sterren review! Heel erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over LAKKIE en dat je er zo lang plezier van hebt.
Sharon
Goede snelle snelle service. Mooie kleuren en goede kwaliteit
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Sharon!
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Leuk om te horen dat je blij bent met de LAKKIE'S en de snelle service! Veel lak plezier gewenst.
Anita Koussen
Super snelle levering en goede gellak
Antwoord van LAKKIE GellakHoi Anita!