L'eau Vive
Anja
Voor de 2e keer iets besteld. Snelle levering en milieuvriendelijk verpakt. Vorige bestelling was een twinset, heerlijke stof en goede pasvorm. Nu een one size sweater ontvangen die echter veel te groot was. Retourneren dus. Let op want de kosten €6,95 zijn voor eigen rekening. Wel bijzonder dat de verzendkosten bij bestelling €4,95 zijn. Omdat ik niet de makkelijkste maat heb (smal en lang) zal het mij weerhouden om nog iets te bestellen.
Cora van de Laar
Prachtige kleding die heel fijn en zacht zitten.
Hoe beoordeel je L'eau Vive?
Petra
Leuke site en leuke kleding,
Antwoord van L'eau ViveHi Petra, bedankt voor je leuke review ♥️
Anneke
Super tevreden!.. Snelle service! 😊
Antwoord van L'eau ViveHi Anneke, bedankt voor je lieve review en goed om te lezen dat je tevreden bent ❤️
José
Snelle levering en mooie kwaliteit travel stof.
Antwoord van L'eau ViveHi Jose,
Bedankt voor je fijne reactie en fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent. Veel plezier ervan! 😊 -
Cariene
Goede service klantvriendelijk en goede prijs en kwaliteit.
Antwoord van L'eau ViveBedankt voor je mooie compliment! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent Cariene ❤️
Tiny
Een hele goede service.
Antwoord van L'eau ViveHi Tiny, bedankt voor je lieve review 😊 Fijn om te horen dat onze service goed bevallen is!
Cristiana
Goede service, leuk ingepakt en de kleiding is van mooie kwaliteit! Top
Antwoord van L'eau ViveHi Christiana, wat een fijne review, dankjewel! Goed om te lezen dat de service, verpakking en kwaliteit helemaal naar wens zijn. Veel plezier met je aankoop 💖
Bri
Na de filmpjes op insta te hebben gezien werd ik helemaal hebberig. Wat een waanzinnig leuke kleding en winkel. Mijn 1e bestelling is binnen. De jeans zijn voor mijn 1.81 meter echt perfect en heerlijke stretch. Het
2 -delige pak heb ik dezelfde avond nog in een andere kleur erbij besteld. Ik vrees dat jullie mij online vaker gaan zien ;-)Antwoord van L'eau ViveHi Bri, wat superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent na je eerste bestelling! En natuurlijk fantastisch dat de jeans perfect zijn voor jouw lengte – daarom vermelden we altijd de lengtematen, zodat je het precies kunt vergelijken.
En zo leuk dat je meteen het 2-delige pak in een andere kleur hebt besteld! We kijken ernaar uit om je vaker online te zien ❤️ -
C.
Super goede service en snelle reactie op mails en vragen. Top!
Antwoord van L'eau ViveBedankt voor je lieve woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle reacties ❤️ We blijven ons best doen om je steeds zo goed mogelijk te helpen. We hopen je snel weer te zien!
Carla
Betaalbare mode en goeie communicatie/ terugkoppeling via de mail.
Antwoord van L'eau ViveHi Carla, bedankt voor je mooie feedback ❤️ Fijn om te horen dat je onze mode betaalbaar vindt en tevreden bent met de communicatie. We doen ons best om je altijd goed op de hoogte te houden. We hopen je snel weer terug te zien.
Judith
Goede service, snelle levering. Spijkerjasje in de aanbieding gekocht. Hij is werkelijk prachtig met mooie borduursels welke sommige volgens mij zelfs handgemaakt zijn ♡
Antwoord van L'eau ViveHi Judith, wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en de snelle levering en heel veel plezier met het leuke spijkerjasje!
Nelly
Ik ben heel tevreden met mijn mooie jasje . De verzending duurde wat langer dan normaal . Ik werd daarvan goed op de hoogte gehouden en zal zeker nog eens terugkomen .
Antwoord van L'eau ViveHi Nelly, bedankt voor je lieve review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je mooie jasje :)
Onze excuses dat de verzending iets langer duurde dan normaal gesproken. We hopen je snel weer terug te zien. En veel plezier met je nieuwe jasje. -
Karin TM
Snelle levering, dag later al binnen. Prachtige kwaliteit. Ga beslist nogmaals bestellen!
Antwoord van L'eau ViveHi Karin, bedankt voor je lieve review! Wat goed om te horen dat de levering snel was en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit 💜
Bj,Jalving
De Broek is prima beetje te lang ,ik heb hem al korte gemaakt .
maar hij zit fijn,Antwoord van L'eau ViveHi, bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat de broek lekker zit, ook al was hij iets te lang. Goed dat je zelf een oplossing hebt gevonden. Mocht je in de toekomst nog tips of vragen hebben, laat het gerust weten. Geniet van je nieuwe broek 😊✨
Linda
Mooie kwaliteit en snelle service
Antwoord van L'eau ViveHi Linda, bedankt voor je leuke feedback! Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze snelle service 💕
Charline
Overzichtelijke website die ik onlangs ontdekt heb. Ik ben fan van de knitwear. Het bestellen en ontvangen van het pakket ging heel vlot. Pakket komt aan met retourformulier wat ik heel belangrijk vind.
Antwoord van L'eau ViveHi Charline, wat leuk dat je onze website hebt ontdekt en dat je fan bent van de knitwear! 🧶 We zijn blij te horen dat het bestelproces zo soepel verliep en dat je het retourformulier handig vindt. We streven ernaar om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen je snel weer te verwelkomen! 💖😊
Leuk jasje
Super leuk jasje, mooie glans en mooie kleur. Zowel netjes als sportief te stylen.
Antwoord van L'eau ViveHi, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het jasje! 😍 Geniet ervan en bedankt voor je lieve review!
Maureen
Van bestelling tot levering, is gewoon goed, maar ook afhandeling retouren. De broek die ik bestelde is geweldig. Zo blij mee! Jas was erg leuk maar niet gevoerd, dat was jammer. Minder vind ik dat je alle verzendkosten zelf moet betalen ongeacht hoogte bestelbedrag maar ook wanneer iets retour moet. Wellicht idee om hier iets mee te doen.
Antwoord van L'eau ViveHi Maureen, bedankt voor je uitgebreide feedback! 💖 Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de broek! Wat jammer dat de jas niet helemaal voldeed aan je verwachting, we nemen die feedback zeker mee. Wat betreft de verzendkosten, we begrijpen je punt en waarderen het dat je dit met ons deelt. We zullen dit zeker meenemen als aandachtspunt voor toekomstige verbeteringen. Dank je wel en hopelijk zie je snel weer iets dat helemaal bij je past! 😊
Carmen
Super tevreden met de kleding. Prima kwaliteit en zeer snel geleverd 👍 top
Antwoord van L'eau ViveHi Carmen, at fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding én de snelle levering! 😊💖 Bedankt voor je fijne feedback en veel plezier met je nieuwe items! 👍✨