L&O Computers
Frank
snelle levering en alles orde
willem vd Sluijs
toch snel geleverd, en prima product
Hoe beoordeel je L&O Computers?
Marlon Regien
Prima product en dito prijs! Ook goed verpakt verstuurd. Had er graag nog een willen kopen maar zijn op helaas! :)
Geert
Snelle levering. Gunstige prijs voor een uitstekende laptop. Levering via PostNL gaat zoals meestal niet goed.
HG van Vliet
Product precies zoals beschreven, vriendelijke service voor een schappelijke prijs!
Sietse
Laptop kon snel afgehaald worden in Drachten. Voldoet helemaal aan de verwachting. Goed adres en vriendelijk personeel.
Bas
Goed telefonisch geholpen, snel verzonden en de laptop was in topconditie.
Johannes
Snelle levering. Goede kwaliteit. Binnenkant van de laptop is goed schoon.
Jean-Pierre Wilms
Mooie prijzen. Snel geleverd. Heel goed verpakt. Zeer goede staat van de producten. Prima!
Ed Sterke
Snel geleverd en goed verpakt geleverd.
Frits Hendriks
Snel en goed verpakt geleverd. Blij mee.
Jan Fischer
Perfect geleverd zoals afgesproken.”
Gregor Eykenboom
Nette laptop voor schappelijke prijs, bios up to date en snelle verzending. Zeer tevreden.
Kasper
Product was prima. Verpakking was goed, en de communicatie uitstekend!
Eitens Hofje
snelle levering en goede service
C. Hans
Snelle levering, goede kwaliteit
F. Grasser
Geheel tevreden.
Don
De volgende dag werd de HP laptop bezorgd. De laptop was goed verpakt en vertoont geen echte gebruikssporen. Goede informatie per mail ontvangen over de bezorgdag via Track en Trace. Laptop werkt goed. Geen ervaring met de klantenservice, vandaar 4 sterren.
Ynze de Boer
Ik bestelde een tweedehands laptop met Windows10. Deze werd keurig verpakt en snel geleverd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Geen 5 sterren, maar 4 omdat ik geen ervaring heb met de serviceverlening. Die heb ik tot nog toe niet nodig gehad. Het apparaat werkt naar tevredenheid.
Anna
Fijne laptop, mooie prijs, vlot verstuurd