L'Aroz
L'Aroz verkoopt een breed assortiment aan dameskleding zoals co-ords, abayas, jurken, jassen, vesten, instant sjaals en nog veel meer. We hebben de nieuwste mode en volgen de laatste trends.

✓ Gratis verzending vanaf €120 binnen NL/BE/DE

• Nazife Demirocak

erg goed

• Derya Acikel
    Geverifieerde klant van L'Aroz

• Hoe beoordeel je L'Aroz?

• Rümeysa
    Review voor L'Aroz

Geweldige service en erg tevreden over mijn aankopen. Ik shop hier vaker en het verbaasd me hoe snel het elke keer geleverd wordt! TOP!

• Aynur
    Review voor L'Aroz

Ik ben erg tevreden over de producten die ik heb besteld
    Goede kwaliteit, en snelle levering
    Top!!

• Meral Koca

Super mooi erg tevreden

• Elmas Medet

• Meryem
    Geverifieerde klant van L'Aroz

De website is standaard Turks waardoor het lastig is om te begrijpen. Het zou fijn zijn als dit ook in het Nederlands is en de prijsverhouding met de sommige hoofdoeken vind ik te duur. Op de site leek de hoofddoek die ik kocht mooier en eleganter dan in het echt, vandaar dat ik dit matig vind.

Antwoord van L'Aroz

Beste Meryem, allereerst hartelijk dank voor uw aankoop. Onze website is standaard in het Nederlands, alleen de klanten percentage van het artikel wat u hebt gekocht bestaat 95% uit Turkse klanten, vandaar dat de beschrijving in het Turks is. Wij nemen uw feedback graag mee en gaan er Nederlands aan toevoegen. De foto's worden met dezelfde hoofddoeken gemaakt dus daar zou geen verschil in moeten zijn. Als het artikel verder ongebruikt is kunt u hem retourneren, check even op onze website hoe dit mogelijk is.
    Mvg, L'Aroz.

• Naciye Ozcan
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Ik vind de grootte (valt te groot) en zoals het zit niet mooi. Hij voldoet zeker niet aan mijn verwachting.

Antwoord van L'Aroz

Beste Naciye, jammer dat de sjaal u te groot is. De sjaal wordt volgens een standaard maat gemaakt en is tot nu toe honderden andere klanten wel goed bevallen. Dit review is bedoeld voor de webshop en uw ervaring met L'Aroz, niet specifiek een product wat u heeft gekocht. Jammer dat we 2 sterren hebben gekregen terwijl u geen contact met ons hebt opgenomen voor een passende oplossing.

• Emel Kumas
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Hele leuke hoofddoek ben er zeer tevreden over

Antwoord van L'Aroz

Beste Emel, hartelijk dank voor uw bestelling en uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️

• Ezzahra Tighadouini
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Product is niet naar wens en niet zoals beschreven, na contact geen enkele reactie teruggekregen

Antwoord van L'Aroz

Beste, jammer dat de sjaals u niet bevalt en honderden andere klanten wel. Maar dat is geen enkel probleem, er is altijd wel een oplossing. Het verbaasd ons dat u "na contact geen enkele reactie heeft teruggekregen". Hoe heeft u contact met ons opgenomen? U kunt ons bereiken via de e-mail, Instagram pagina of ons telefoonnummer.

• Waaed Ateiah
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Het is niet als verwacht

Antwoord van L'Aroz

Beste Waaed, u heeft 1 sjaal besteld welke u niet bevalt, jammer dat u uw ervaring gelijk met 1 ster bestempeld en ons hierover niet informeert. Wij hebben tot heden honderden sjaals verkocht en hebben honderden tevreden klanten. Als u niet duidelijk is hoe de sjaal moet gebruiken, gelieve even contact met ons opnemen dan kunnen we u helpen. Mvg, L'Aroz

• Susan Yousufi
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Super kwaliteit, snelle levering, vriendelijke en behulpzame dame. Ben onwijs blij met mijn nieuwe hoofddoeken ze zijn geweldig.

Antwoord van L'Aroz

Beste Susan, hartelijk dank voor uw aankoop en uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️

• HH

Snelle levering. Super kwaliteit. Vriendelijke personeel

Antwoord van L'Aroz

Beste HH, hartelijk dank voor uw aankoop en uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️

• Ilknur Simsek

Snelle leveringen goede kwaliteit

Antwoord van L'Aroz

Beste Ilknur, hartelijk dank voor uw bestelling en uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️

• Meltem Kaya
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Nog mijn bestelling niet ontvangen heb geen reactie gekregen op mijn mail je maar wel mooie kleding stukken mooi artikelen hoor ik hoop goede voor nemers voor deze bedrijfje

Antwoord van L'Aroz

Beste Meltem, hartelijk dank voor uw bestelling en uw goede voornemens. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️

• Volita Venhorst
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Mooie instant sjaals ,vaak te klein voor europesche hoofdjes, bij andere merken. Goede kwaliteit stof en aangename pasvorm die nergens knelt ! GEEN EXTRA ONDERKIN BEDOEL IK ! ..DUS ; ik ga ze in alle kleuren kopen ( in.A) Hopenlijk blijven ze op voorraad.

Antwoord van L'Aroz

Beste Volita, hartelijk dank voor uw feedback! Wij wensen u veel plezier met uw aankopen en zien uw naam regelmatig terug in de bestellingen wat wij enorm waarderen! ❤️

• Nuray Yücesoy

10 puan

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz Nuray hanım. Iyi günlerde kullanın! ❤️

• Türkan Yilmaz
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Snelle service, heel mooi artikel!

Antwoord van L'Aroz

Beste Türkan, hartelijk dank voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️

• Hatice
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Producten waren echt goed van kwaliteit👍🏽❤️ love it, eerste keer besteld zeker jiet de laatste keer

Antwoord van L'Aroz

Beste Hatice, hartelijk dank voor uw bestelling en uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️

• Zuhal Keskin
    Geverifieerde klant van L'Aroz

Snelle levering en top kwaliteit 👌🏻

Antwoord van L'Aroz

Beste Zuhal, hartelijk dank voor uw bestelling en uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u hopelijk terug ❤️