Kynd Mynded
Salon Mirella
Snelle levering van mooie producten.
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Mirella voor je review :)
Marinda Niewold-Sjouw
Snelle levering. Erg goede service. Prachtige producten die ik duurzaam kan gebruiken in mijn salon en wellicht vanuit mijn salon ga verkopen.
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Marinda voor je mooie review. Fijn om te horen! Liefs Melissa
Hoe beoordeel je Kynd Mynded?
Marja van Beek
Snel geleverd en fijn contact..top
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Marja! Blij om te horen. Liefs Melissa
Debbie Kolsteren
Goede service, fijn contact
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel voor je review Debbie! :)
HuidVisie
Melissa is altijd onwijs behulpzaam, prachtige producten en snelle verzending! Echt een topper!
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel voor je super lieve review! Heel blij met onze samenwerking. Liefs Melissa
Abigail Verweij
Top allemaal
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel voor je review Abigail! :)
Isabelle Swerts
Geweldige en vriendelijke firma zeker een aanrader!
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel voor je lieve review Isabelle! Leuk om te horen :)
Franny Vaassen
Altijd sneller levering en een lieve tekst geschreven in de doos. Geweldige producten. Heel blij mee
Antwoord van Kynd MyndedSuper lief en fijn om te horen Franny! Dankjewel voor je mooie review :)
Jiska Visser
Dit is een hele fijne shop en super mooie producten. Dankjewel Melissa!💞
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Jiska voor je super lieve review! Heel blij mee :)
Sharon Angel
Goede service, snelle reactie, fijne producten
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Sharon! Heel blij om te horen!
Sabine
Ontzettend blij ben ik met de producten! Het was erg mooi ingepakt en er zat zelfs een persoonlijk berichtje bij. Hartstikke leuk! Bedankt!
Antwoord van Kynd MyndedWat een super lieve review! Dankjewel Sabine. We geven inderdaad extra aandacht aan het pakket en leuk om te horen dat het dan ook zo fijn ontvangen wordt! Liefs Melissa
Dionne Snoek-Petter
Heerlijk zacht, milieuvriendelijk, aantrekkelijk voor het oog en heeeeeel verslavend. Wil niet anders meer en ben blij deze luxe beleving ook aan mijn klanten te kunnen geven! 💗
Antwoord van Kynd MyndedWauw, dankjewel voor je super mooie en lieve review. Heel erg blij om te horen. Dankjewel Dionne! Liefs Melissa
MO
Fijne producten, goed voor het milieu, goede service. Top!
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Mo voor je mooie review :)
Anne
Tevreden, goede producten. Snelle levering.
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Anne, heel fijn om te horen! :)
Git
Goede kwaliteit en snelle levering
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel voor je review Git! :)
Isabelle Swerts
Super leuke website en met fijne producten een aanrader!
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Isabelle voor je mooie review. Blij om te horen!
Femke Mesman
Geweldige super snelle service en levering!!
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Femke, heel blij om te horen! :)
Tilly Gorter
Top geleverd weer! Blij!
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Tilly :) Fijn om te horen!
Jaleesa Fidelis de Oliveira
Super fijne producten! Goeie kwaliteit en top service!
Antwoord van Kynd MyndedDankjewel Jaleesa voor je mooie review! Blij om te horen :)
Yvonne
Heel fijn en snel contact, producten heel netjes verpakt, met een persoonlijke touch. Je wordt hier gewoon blij van😊
Antwoord van Kynd MyndedAh, dankjewel Yvonne voor je mooie review. Heel fijn om te horen!