Kunststof afwerking
Gevelbekleding - PVC vloeren - Traprenovatie - HPL plaatwerk - Terrasplanken - afwerkprofielen - vensterbanken - dakranden & overstekken
Wilt u echt de juiste materialen in huis halen zijn wij uw adviseur en leverancier in al deze duurzame kunststof materialen!
Gerard van der Laan
Snelle levering en op verzoek keurig op lengte gemaakt zodat er weinig zaag verlies is.
Telefonisch contact erg prettig en snelle terugkoppeling. Ga hier vaker bestellen.Antwoord van Kunststof afwerkingHi Gerard, bedankt voor je 5 sterren!
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en het (op verzoek ingekorte) product. Dat het telefonisch contact erg prettig was en de terugkoppeling soepel verliep.
Dank voor je tijd van het maken van deze review.
JvB
Snelle levering, goede prijs kwaliteitsverhouding. Levering door UPS was 'merkwaardig', door brievenbus....
Antwoord van Kunststof afwerkingBeste JvB,
Bedankt voor uw review!
Helaas hebben wij geen invloed op UPS maar dit is inderdaad merkwaardig te noemen..
Met hartelijke groet,
team Kunststof afwerking -
Hoe beoordeel je Kunststof afwerking?
Marco Vermeer
Product lag na het bestellen de vogende dag klaar om opgehaald te worden. Zeer vriendelijk personeel.
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Marco, super om te horen dat de service en product allemaal naar wens is.
Dank voor je tijd van het maken van deze review.
Piet
Goede service. Vragen over aanpassing van mijn bestelling werden via de chat snel beantwoord.
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Piet, enorm bedankt voor je mooie review en dat je er de tijd voor genomen hebt! Wordt zeer gewaardeerd.
Zabi Mohammadi
Snel afgehandeld
Antwoord van Kunststof afwerkingBeste Zabi,
Dank voor je mooie review! Wordt enorm gewaardeerd.
Robert Hoogenkamp
Het is goed aangekomen
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Robert, dank voor je review.
We hebben u een track and trace code gestuurd zodat u de zending kan volgen.
Mocht het niet lukken dan kom ik graag met u in contact. We zijn van ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00 te bereiken op 0302273601 of per e-mail op info@kunststofafwerking.nl
Mvg team Kunststof Afwerking. -
Peter Schouten
Ik had slechts een kleine order maar prima kwaliteit, in de showroom zag ik bijzonder mooie materialen, dit bedrijf is echt een aanrader !
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Peter,
Super dat u de tijd neemt om zoon mooie review acht te laten.
Wordt enorm gewaardeerd, en wellicht tot een volgende keer.
Mvg Team Kunststof Afwerking. -
Jeffry
Na telefonisch contact was de ontbrekende maat binnen 30 min toegevoegd aan de site en kon ik deze bestellen. Hiervan werd ik per whatsapp op de hoogte gesteld, dus kan niet anders zeggen dan prima service!!
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Jeffrey,
Enorm bedankt voor je tijd om zoon mooie review achter te laten.
Wordt heel erg gewaardeerd. Wellicht tot een volgende keer.
mvg Team Kunststof Afwerking. -
Melvin K
gewoon super
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Melvin, super bedankt voor deze mooie review. Kort en krachtig daar houden we van.
Mvg team kunststof afwerking -
Rudolf Mulder
Vlotte goede service. De bestelling is goed en snel afgeleverd.
Antwoord van Kunststof afwerkingBeste Rudolf,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om zo'n mooie review achter te laten. Ook bedankt voor het vertrouwen in ons en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Roy -
peter Bijvoets
Afgehaald
Antwoord van Kunststof afwerkingBeste Peter,
Enorm bedankt voor je review. Wordt zeer gewaardeerd.
Mvg team Kunststof afwerking. -
Mateusz Kropa
Alles snel geregeld en goede kwaliteit. Vriendelijke personeel
Antwoord van Kunststof afwerkingHallo Mateusz,
Enorm bedankt voor je mooie woorden. Wordt echt gewaardeerd.
mvg Team kunststof afwerking. -
harm
Snelle verzending en duidelijke website👍
Wij hadden profielen nodig voor de afwerking van kunststof kozijnen en hier was voldoende keus
Webwinkel is zeker een aanraderAntwoord van Kunststof afwerkingBeste Harm,
Bedankt voor deze review en goed om te horen dat alles naar wens is gegaan. Tot een volgende keer!
René
Naar aanleiding van een bestelling nog telefonisch contact gehad. Prima te woord gestaan. Product zelf afgehaald conform afspraak lag dit klaar.Prima service kon niet beter.
Antwoord van Kunststof afwerkingBeste Rene,
Super dat u de tijd heeft genomen om dit te verwoorden! We waarderen dit enorm en erg goed om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen.
Mvg team kunststof afwerking. -
Frans Wolbert
Bezorging mooi op tijd!
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Frans,
Dank voor je mooie review. Goed om te horen dat het netjes op tijd is geleverd.
Willem STAM
Direct contact, sturen was optie maar beter oppikken en snel georganiseerd inclusief transportabele lengtes afgezaagd.
Antwoord van Kunststof afwerkingHallo Willem Stam,
Hartelijk dank voor de mooie review! Wordt enorm gewaardeerd dat u hiervoor de tijd neemt.
Jef Proost
Zeer goede communicatie. Heel goede ondersteuning bij de vragen. Dank u Roy van Doorn 👏
Antwoord van Kunststof afwerkingHallo Jef,
Super bedankt voor deze mooie woorden! Hier doen wij het voor. Goede communicatie en behulpzaam zijn om de juiste materialen te selecteren.
We zien u graag terug.
Mvg Roy van Doorn. -
Harro van Lien
Goede spullen, maar dat wist ik vantevoren al. Vooral: hele goeie communicatie. Snel bereikbaar, flexibel en geruststellende "gaat goed komen" sfeer. Heel erg tevreden. Thanks
Antwoord van Kunststof afwerkingHi Harro, enorm bedankt voor deze mooie woorden! Hier doen we het voor. Veel plezier met de materialen. En wellicht tot een volgende keer.
Mvg Roy. -
Landman
Geweldige service, echte spoedlevering kon op vrijdagmiddag nog gefixt worden!
Antwoord van Kunststof afwerkingBeste Landman,
Super om te horen, hier doen we het voor!
Wellicht tot een volgende keer. -
A. Wierenga
Profilen zijn perfect voor de afwerking van Kunststof kozijnen, hier kun je de juiste producten bestellen, en een perfecte levering.
Antwoord van Kunststof afwerkingBeste Wierenga,
Enorm bedankt voor deze mooie review! Hier doen wij het voor.
Tot een volgende keer.
Mvg Roy.