KrulleSpulle
🌿 Ecofriendly haarproducten
🧴 BioHair, Pretty Curly Girl en meer
Jolanda
Super fijne en eerlijke producten. Ik ben persoonlijk zo’n fan van de Mas Newen lijn! Altijd snelle verzending, kortom, ik ben zeer tevreden over KrulleSpulle!
Elvira ventriglia
Bedankt voor het vlug te verzenden
Antwoord van KrulleSpulleHeel graag gedaan!
Hoe beoordeel je KrulleSpulle?
Ilona Wauro
Snelle levering. Goed verpakt. Een kaartje erbij met een leuk presentje voor de kerst.
Antwoord van KrulleSpulleDankjewel voor je lieve review. Fijne jaarwisseling!
Dea
Heb al regelmatig hier wat besteld en het is snel binnen! En als er vragen zijn dan staan ze open om het te beantwoorden en mee te denken!
Antwoord van KrulleSpulleDankjewel voor je lieve review, Dea! Fijne feestdagen!
Slechte levering
Eind november een bestelling gedaan en betaald , na fout bij dhl terug gestuurd naar verzender. Na meerdere mails gestuurd te hebben naar Krullespulle over waar mijn pakket bleef, eindelijk een mail op 20-12 terug ontvangen dat mijn pakket op 18-12 bij een afhaalpunt geleverd was…???
Vandaag 21-12 heb ik het daar opgehaald. En helaas was er weer iets niet goed gegaan! Nu zit mijn bestelde flexseed gel niet in de doos!?
Wat kan er veel fout gaan…Antwoord van KrulleSpulleVervelend dat er zoveel fout lijkt te gaan. Vanaf 7 december hebben we hier contact over gehad en gehouden en hebben we ons uiterste best om de fout te herstellen. Vandaag is er wederom een zending uw kant op gegaan. Wij hopen van harte dat het nu wél goed gaat! Lieve groet, Team Krullespulle
Eline
Snelle verzending!
Antwoord van KrulleSpulleDankjewel voor je review, Eline!
Susan van der Veen
Goede service, het was heel snel binnen. Super fijn!
Antwoord van KrulleSpulleDankjewel voor je fijne review!
Linda Nanning-verhoeven
Mooie, eerlijke, groene producten. Mijn haren waren enkele jaren geleden een droge bus stro. Sinds ik naar Purelou ga en de spullen van krullespulle gebruik heb ik een mooie bos krullen waar ik trots op bed. Hele fijne webshop met snelle verzenden. Producten worden keurig verpakt en zelfs daarmee wordt rekening gehouden met het milieu. Voor mij een dikke 10.
Antwoord van KrulleSpulleFijn om te horen, Linda!
Aleks
Snel en goed prijzen
Antwoord van KrulleSpulleDankjewel voor je review!
Joke
Via krantenartikel gekomen op de speciale winkel, goed en snel advies gekregen van Danielle. Daarnaast snelle en goede levering!
Antwoord van KrulleSpulleDank je wel voor deze mooie review 💚
Merel Verhees
Snelle levering en merk meteen na de eerste keer gebruiken al een goed resultaat!
Antwoord van KrulleSpulleDank je voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u al zo snel een mooi resultaat heeft.
Sjanti Mahabier
Snelle levering mooi assortiment
Antwoord van KrulleSpulleDankjewel voor je mooie review!
Karen S.
Goed advies. De bestelling werd snel geleverd. Mooie producten!
Antwoord van KrulleSpulleDankjewel voor je mooie review!
Ssndra Glas
Top product en snelle levering
Antwoord van KrulleSpulleFijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het product 💚
Brigit
Snelle levering en fijne webshop en dé artikelen voor krullen
Antwoord van KrulleSpulleDank je wel voor deze mooie review 💚
Marian
Ik vond het voor een internetbestelling erg lang duren voor de bezorging. Met het weekend er tussen 5 dagen.
Antwoord van KrulleSpulleBedankt voor u review, helaas zijn wij ook afhankelijk van onze vervoerder.
Sarah Cattrysse
Zeer tevreden over de producten en de snelle service.
Antwoord van KrulleSpulle💚
Virginia
Snelle levering. Kon mijn pakket goed volgen .zeer tevreden over de produkten.
Antwoord van KrulleSpulleBedankt voor deze review en fijn dat u zo tevreden bent met onze producten 💚
Myra Rooselaar
hele fijne en duidelijke persoonlijke uitleg
Antwoord van KrulleSpulleFijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze persoonlijke uitleg💚
Anita Krale
Fijn product snelle levering
Antwoord van KrulleSpulleDank je voor deze mooie review💚