Kroon Schoonmaakleverancier
Wij leveren een gespecialiseerd én breed assortiment schoonmaakmaterialen aan de professionele schoonmaakbranche.
Marcel Meurs
Goede service en snel geleverd
Simon Keijzer
Beste allen,
Ik heb een grote klacht over de draaidoppen van de Jerrycans.
Gister aangekomen een klein beetje neutralisatie gebruikt maar helaas is de jerrycan omgevallen in de auto en is leeg gelekt. Dit is al de tweede keer. De draaidoppen zijn niet zo goed als de inhoud. Kortom zwak. -
Hoe beoordeel je Kroon Schoonmaakleverancier?
Luc De Vogelaere
Super zeer gemakkelijk voor het ontmossen dakpannen
Johan Buiting
snel geleverd!
Hans Peeters
Keurig verpakt en netjes volgens afspraak geleverd. Een aanrader!!
nike Kukaj
Je n’ai jamais reçu mon colis
Antwoord van Kroon SchoonmaakleverancierBeste klant,
U heeft een bestelling geplaatst met de optie afhalen in de winkel. We willen u graag laten weten dat uw product al geruime tijd klaarstaat om opgehaald te worden. We hebben u meerdere malen telefonisch en via e-mail proberen te bereiken, maar helaas hebben we geen reactie van u ontvangen. Mocht u nog vragen hebben of uw bestelling willen ophalen, neem dan gerust contact met ons op.
Cher client,
Vous avez passé une commande avec l’option retrait en magasin. Nous tenons à vous informer que votre produit est prêt à être récupéré depuis un certain temps. Nous avons essayé de vous contacter à plusieurs reprises par téléphone et par e-mail, mais nous n’avons malheureusement reçu aucune réponse de votre part. Si vous avez des questions ou souhaitez venir chercher votre commande, n’hésitez pas à nous contacter. -
Patrick van de Ree
Erg duidelijke en fijne communicatie van Kroon. Tevens erg goede prijzen en een top service. In mei ga ik de Softwash cursus volgen. Ik heb er nu al zin in!
Mijn go-to leverancier! -
Jerry van de Pol
Snel en professioneel. Kennis van zaken en behulpzaam. Aanrader!
Peer Gremmé
top service, weten waar ze over praten en genoeg keuze
Martijn Wolters
Goeie kwaliteit spullen geleverd
Dennis
Erg fijn en snel geholpen met juiste softwash recept. Goed geadviseerd naar aanleiding van 2 foto's. Ook aandacht voor aan muur grenzende plantenperkje. Dit in tegenstelling van veel schoonmaakbedrijven en andere leveranciers die hun recept het liefst geheim houden en geen aandacht hebben voor behoud van groen rondom het te behandelen oppervlak. Alles binnen 2 dagen geleverd.
Lionel Macnack
Inderdaad Snelle aflevering en mooie kwaliteit
Rutger Mertens
Zeer vlotte bediening zonder gedoe. Dank je wel voor de service .
Mvg , een tevreden klant😉 -
Kevin Van
Snelle levering super !!!
Vclean B.V.
Altijd duidelijk en snel!
Glenn Claessen
Snelle levering en goeie service.
Marcel
Mooie prijzen en zeer goede service en advies
De Dakgootspecialist
Goede service en goede kwalitatieve producten!!
Manfred de Lepper
Goede service en komen afspraken na
Jaap
Gemakkelijk bestellen en snel in huis