Krabpaal.nl

Krabpaal.nl

Bij Krabpaal.nl vind je voor elke kat de perfecte krabpaal!
8,7
Filter 330 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 297 met beschrijving

• Theo Akkermans
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Goed artikel, scherpe prijs en uitstekende verzending met DPD

• rudi maerevoet
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

degelijke en mooie krabpaal.
    snelle levering

• Hoe beoordeel je Krabpaal.nl?

• Frank Rohlof

Snelle en correcte levering

• Edith

Snelle en complete levering

• E. den Dunnen
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Snelle zending, mooie degelijke krabpaal.

• JJ Hofkamp
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Prima product voor een goede prijs

• Karin

Snelle levering, het krab

• Bianca Heppener

Snelle levering mooie krabpaal

• Ellen Spek-
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Mooie hangmatten voor de katten gekocht. Goeie kwaliteit, stevig, snel geleverd en staat nog leuk ook op het raam. De katten zijn er in ieder geval helemaal gek mee. Liggen er graag op.

• Floortje
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Mooie krabpaal, makkelijk in elkaar te zetten. De katten waren gelijk enthousiast! Het mandje en huisje is vanwege het riet wel makkelijk kapot te krijgen door de katten

• Wilma
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Artikel was naar wens en werd op tijd geleverd.

• Kerstin
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Prima service mooi product van goede kwaliteit.

• D.Koekkoek
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Bestelling was snel bezorgdt en artikelen waren in perfecte staat. Ik en de katten zijn er zeer blij mee. Ik raad deze winkel aan!

• A. Boonstra
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Levering is prima verlopen en mijn kat is er blij mee.

• Malica

Top, heel snel geleverd

• Dianne
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Duidelijke site! Mooie producten waar mijn 5 katten gelijk enthousiast over zijn. Ga zeker uitbreiden met de producten van D&D. Prijs is ook scherp.
    Dan hiervoor

• Anoniem
    Review voor Krabpaal.nl

NIET BESTELLEN! Het stof van de krabpaal is bij mij na 1,5 maand al gaan scheuren. Als het een plekje zou zijn waar mijn katjes zouden krabben, had ik het enigzins nog begrepen maar dat het mandje waar ze alleen in liggen al na 1,5 maand scheurt, kan ik niet begrijpen. Nadat ik heb gemaild naar het bedrijf om een oplossing te zoeken, krijg ik simpelweg te horen: “Helaas vallen dit soort defecten niet onder de garantie, gezien dit vaak tijdens het gebruik ontstaat.” Slechte kwaliteit en slechte service dus, €300,- niet waard!

Antwoord van Krabpaal.nl

Beste Reba/mevrouw Schut,

Onze oprechte excuses voor de ervaring die u heeft gehad, we waarderen uw feedback!

Het is natuurlijk erg begijplijk dat u ervan baalt dat er iets aan de krabpaal kapot is gegaan na korte tijd.
    Helaas is het kapotte plekje waarvan u ons een foto heeft toegestuurd geen defect aan de krabpaal, maar gebruiksschade. Zoals toegelicht in de mail valt dit niet onder de garantie.
    Dat hetgeen niet onder de garantie valt, houdt uiteraard niet in dat we niet graag met u tot een oplossing komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld wel een nieuw onderdeel voor u aanvragen bij onze leverancier.

Mocht u een onderdeel van de krabpaal willen vervangen, neem gerust weer even contact met onze klantenservice op!

Team Krabpaal.nl

• Willem van .Neijenhoff
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Precies de goede maat , en er werd gelijk gebruik van gemaakt top

• Anton Vroegindeweij
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Prima spul, vlot geleverd.

• Ann Dewolf
    Geverifieerde klant van Krabpaal.nl

Perfect produkt, past perfect.