Kraamcadeau4u

Kraamcadeau4u

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan ben je bij Kraamcadeau4u op de juiste plek! Voor de allerleukste handgemaakte en gepersonaliseerde kraamcadeaus. Van manden met naam tot gepersonaliseerde luxe cadeauboxen. Ook voor babyverzorgingsartikelen, bijtspeelgoed en handgemaakte speenkoorden.
9,8
Filter 53 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 42 met beschrijving

• Karin
    Review voor Kraamcadeau4u

mijn zoon en schoondochter kregen deze leuke mand en zo ben ik ook bij jullie site gekomen.
    duidelijke site, veel mogelijkheden, snelle levering.
    wat ik erg kon waarderen is dat ik een app kreeg met het voorbeeld en na mijn goedkeuring ging men aan de slag met de mand.
    heb al zeker twee mensen enthousiast gemaakt en zijn ook van plan een mand te bestellen!

nogmaals super bedankt! Karin

• Marijn
    Review voor Kraamcadeau4u

Mooie producten. En snelle levering.
    De service is helemaal top 👌🏻

• Hoe beoordeel je Kraamcadeau4u?

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Snelle levering! Mooi product.

• Diane Broeken
    Review voor Kraamcadeau4u

Super snelle levering! Ik heb een cadeaubox en geboorteposter besteld voor mijn vriendin die net is bevallen. Erg blij mee!! Echt een aanrader.

• Chantal
    Review voor Kraamcadeau4u

Ik heb een paar keer contact gehad over de kleuren voor op de mand en werd super snel en fijn geholpen. Sabrina helpt je graag om een goede keuze en combinatie te maken 😊 Echt een aanrader en de mand is erg mooi geworden!

• Margot
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Snelle reactie en er werden foto’s toegestuurd toen ik twijfelde over de kleuren. En een dolblije ontvanger van het cadeau 😁

• Laura
    Review voor Kraamcadeau4u

Hele mooie mand en snelle levering! Bedankt

• Charlotte
    Review voor Kraamcadeau4u

Mooie manden, snelle en goede service en erg flexibel vwb afhalen

• Tom
    Review voor Kraamcadeau4u

Hele prettige communicatie en mooie kwaliteit. Helemaal top.

• Jeanne
    Review voor Kraamcadeau4u

Hele mooie mand. Goede service en hele snelle levering. Ook fijn geholpen.

• Merel de Rijk
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Snelle levering en mooie mand met pompons!

• Daphne Michielse
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Snelle levering, mooie mand en verpakking!

• Jessica Brandt
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Super mooie mand ontvangen en heel snel! Dankjewel

• Ismay Willemsen
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Super snelle verzending en prachtig kraamcadeau!

• Ingrid Van Pelt
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Snelle reactie op vragen en snelle levering
    De mand was erg mooi en gezellig ingepakt.

• Marjan
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Mijn ervaring is dat ze keurig reageert en, als dat nodig is, even contact met je maakt. Om dingen door te nemen, (alleen) als dat nodig is. Zodat het goed gaat. De manden worden netjes thuis bezorgd. En, last but not least, de ontvangers worden er zooo blij van. Het is een cadeautje voor het leven. Mensen blijft zo’n persoonlijke gift altijd bij.

• heidi de rijber
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Super goede service, prettig telefoongesprek, goede adviezen en uiteindelijk super cadeaus gepersonaliseerd. Zeer blij

• Bizj
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Heel mooie mand! Lekker groot ook en snelle levering! Zeer tevreden!

• Chalana Spee
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Snelle levering en een super mooi product. Heel erg blij mee. Ook leuk contact gehad met de verkoopster

• Sander
    Geverifieerde klant van Kraamcadeau4u

Tweede bestelling, tweede keer top! Precies zoals getoond en wederom snelle en goede service. Aanrader!