Koopjefatbike.nl

Koopjefatbike.nl

Welkom bij dé ultieme bestemming voor Fatbike-liefhebbers!

Koopjefatbike.nl is gevestigd in het bruisende Utrecht, wij zijn het toonaangevende bedrijf binnen de fietsenbranche en het snelst groeiende bedrijf in de Benelux. Ontdek ons uitgebreide assortiment, dat niet alleen de beste Fatbikes omvat, maar ook meer. Of je nu door modderige paden wilt scheuren, sneeuwlandschappen wilt verkennen of gewoon op zoek bent naar een opwindende rit in de natuur, Koopjefatbike.nl heeft de perfecte Fatbike voor jou. Met snelle en betrouwbare levering in heel België, Nederland en Luxemburg, brengen we de opwinding van off-road fietsen rechtstreeks naar jouw deur. Bekijk ons brede assortiment vandaag nog en ervaar waarom Koopjefatbike.nl het snelst groeiende bedrijf is in de fietsenbranche!
9,7

• Cremer

Top service!

• Angelo Roks
    Geverifieerde klant van Koopjefatbike.nl

Netjes geleverd en verpakt. Goede prijzen

• Hoe beoordeel je Koopjefatbike.nl?

• Richard Kuyl

Goede en snelle service!

• Linda
    Review voor Koopjefatbike.nl

Top winkel met zeer goede fatbikes.
    Goede service en duidelijke uitleg.
    Betrouwbaar en de fatbikes zijn van goede kwaliteit. Bij vragen word je snel geholpen en je kunt merken dat deze mensen verstand van zaken hebben.

• Abdullah Alsaddam

Good and fast service

• Alana
    Geverifieerde klant van Koopjefatbike.nl

Top service! Betrouwbaar en snel geregeld.

• Ferry Nasiri
    Geverifieerde klant van Koopjefatbike.nl

Top jongens👌heel vriendelijk en top service,zeker aanraadden👌👌

• Ismail osman
    Geverifieerde klant van Koopjefatbike.nl

Zeker mooi prizen uisteken service .Middag bestellen, dezelfde dag in de avond ontvangen met hun eigen mensen. De bezorgen jongen antwoord alle vragen over de e-bike in duidelijke manier. Earste dag rijden een beetje moeijlijk.Moet de display instellen en de tweede dag alsof ik een electriche broomer rijen. Ben al verlief met deze Quixe A8 3.0. Lekker makkelijke...zonder gedoe met Scooter rijbewijs AM te haalen , en zonder helm. Ketting slot,alarm, pomp en geredshaap ontvang gratis. Toch, ontnvagen al klaar gemonteered bij hun zoals beloof. Echt aanraaden !

• Brian
    Review voor Koopjefatbike.nl

Geweldige winkel kon hem gelijk meenemen echt super service💪🏻

• Iwan Bons
    Review voor Koopjefatbike.nl

Aardige mensen die daar werken en je word ook snel geholpen zeker een aanrader

• Rachel

Het was heel

• Eve
    Geverifieerde klant van Koopjefatbike.nl

Vriendelijke jongeman, duidelijk communicatie en snelle levering. Zeker een aanrader!

• Malyar
    Geverifieerde klant van Koopjefatbike.nl

Onderdelen voor mijn fatbike besteld om er zelf wat aan te klussen, volgende dag werden de onderdelen geleverd en kon ik gelijk aan de slag, top!

• Eva Stieger
    Review voor Koopjefatbike.nl

Super service en snelle levering aan huis. Zowel aan telefoon als aan huis gaf Sjoerd veel nuttige informatie. Onze zoon is superblij met zijn fatbike!:-))

• Daan

Vriendelijk, reageerd snel.
    Mooie fiets, tot nu toe alles top.
    Fietst lekker

• Thomas

Goede na-service!

• Robbert
    Review voor Koopjefatbike.nl

Mijn zoon vind zijn nieuwe fiets helemaal top! De bezorging verliep erg soepel, mijn fiets was er binnen een dag. Ik kreeg gelijk reactie op mijn vragen en werd geweldig begeleid tijdens het maken van mijn keuze. Bedankt!

• A
    Review voor Koopjefatbike.nl

Zeg je eerlijk, la souris & die andere doen en traag en hebben geen verstand.
    Heb mijne daar terug gebracht hier 1 gehaald en was goedkoper uit & betere service. Dankjewel voor alles en zeker een aanrader man.

• Hakima Koubaa

Snelle

• Cherlin
    Review voor Koopjefatbike.nl

Erg fijn bedrijf! De heren zijn zeer behulpzaam en staan goed te woord. Zeker een aanrader!