Kooiker Automatisering
Jeffrey B
Kreeg goed advies. Gunstige prijsstelling.
Besteld. De volgende dag kon ik aan het werk met mijn nieuwe computer. -
Chris Oude Brinkhuis
Een woord… super! Thanks!
Hoe beoordeel je Kooiker Automatisering?
Petrus AJM van Bavel
Prima desktop, voor een prima prijs met goede service en snelle levering. All you need :-) .
Lisa
Pc was delivered in excellent condition! Website was very clear to build this computer. Everything was loaded nicely, Plug and play! Highly recomended if would like to buid a beautiful pc! Live chat was also quick to answer questions!
Wicher
Het nieuwe Bluetooth/wifi pakket ontvangen, geplaatst en het werkt weer. Bedankt voor de zeer snelle en goede service.
Ton
Snelle levering en vragen snel beantwoord
Ton Kapinga
Snel geleverd, nog niet uitgepakt
B. Tel
Super goede service, denken mee, praktische adviezen. Bij poblemen en vragen netjes geholpen. Echt een aanrader. Mijn zoon kan nu heerlijk gamen met zijn zelf samengestelde pc!
Marcel
Super service. Top product3n top aftersales.
B. J. Havinga
Prima service. Computer kwam de eerste keer niet werkend aan, maar dat werd uitstekend opgelost door te retourneren. De computer kon zelfs op ons verzoek wat langer blijven staan tijdens de reparatie, omdat we op vakantie waren. Alles uitstekend opgelost.
Julia Nnorom
Goed.
Rint van der Kooi
Ik dank Kooiker Automatisering voor de geweldige service! Top
Jan-willem Post
Hij is eindelijk binnen bij mij thuis het is wel jammer dat het een hele week geduurt heeft maar de service was uitstekend goed en snel daarom alsnog 5 sterren
Klaas
Prima ingerichte mini PC's, snel geleverd voor een concurrerende prijs
A van der Ploeg
Mini pc besteld, precies wat ik nodig had. Snel geleverd en goeie website met heel veel configuratie opties voor een asus nuc. Aanvankelijk had ik ook een toetsenbord en muis nodig, dat aanbod was helaas beperkt. (bij een mini pc wil je een mooi klein toetsenbordje) Ik heb Kooiker gevonden via Bol.com, vervolgens rechtstreeks besteld bij Kooiker zodat ze geen afdracht hoeven te doen aan bol.com. Ik kan Kooiker van harte aanbevelen! 5 sterren meer dan verdiend.
Jenne Van Goethem
Had een probleem met de bestelling en werd direct opgelost zonder verdere vrage of probleme 10/10 service
Amer Hammad
De bezorging van mijn bestelde pc was vertraagd door de pakketdienst DPD, waardoor ik eerst een negatieve review heb geschreven. Het supportteam heeft een klacht ingediend bij DPD en ze hebben me een korting aangeboden op de pc voor de vertraging. Ze hebben een top klantenservice.
Antwoord van Kooiker AutomatiseringHallo Amer, het spijt ons zeer dat jouw bestelling nog niet is afgeleverd. Jouw bestelling is donderdag 15 augustus verzonden en wordt zaterdag 17 of maandag 19 augustus afgeleverd bij jou op locatie, want mijn collega heeft net nog met DPD gebeld. DPD heeft excuses voor de vertraging. Mocht je nog vragen dan hoor ik het graag van jou.
Jaap van Haaften
Op tijd geleverd, goed verpakt. 1 klein dingetje moest ik even vragen, op de chat duurde reactie wat lang, maar vervolgens kon ik het zelf oplossen. Dus al met al gewoon een dikke prima.
Frans Tiemeijer
Mooie prijzen en snel contact. Bij het samenstellen lijken de prijzen voor de losse onderdelen hoger. Maar ze vragen niets voor het bouwen en Windows, waardoor de totale prijs heel concurrerend is. Wat heel handig is dat ze bij het samenstellen alleen keuzes geven van onderdelen die bij elkaar passen. Dat mis ik bij andere leveranciers.
Edwin Kessels
Snelle levering compleet met T&T code. Er was vergeten een Recovery USB Stick mee te sturen die wel besteld was. Een simpele email en het is meteen geregeld. Duidelijke communicatie wat besteld is en wanneer er geleverd wordt. Zoals op de site staat: de volgende dag. Een aanrader