Koningdrone
Koningdrone wordt gerund door drone-experts die zorgvuldig de beste uitrusting selecteert voor Nederlandse en Europese klanten.

De missie van Koningdrone.nl is eenvoudig en strikt: het leveren van de best mogelijke kwaliteitsproducten met behoud van de hoogste tevredenheid van klanten.
9,6
Filter 254 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 144 met beschrijving

• Rob

Goede snelle levering

• Hans Hut
    Geverifieerde klant van Koningdrone

De taal leek even een uitdaging, maar de service was uitstekend en het was snel thuis. Leuke mensen die hun best doen.

• Hoe beoordeel je Koningdrone?

• Henk
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Mooi op tijd binnen. Ecoflow is een toonaangevende fabrikant als het om energie en krachtstations gaat. Dit product was net wat ik nodig had voor mijn camper om ipv van walstroom (220v) naar mijn camper te transporteren, nu ik dit product (de Ecoflow ground adapter) heb kan ik veilig stroomleveren vanuit mijn Ecoflow powerstation.
    Dankzij Koningdrone heb ik dit artikel gevonden op hun website met een goede uitleg en ook de prijs-kwaliteitverhouding was het niet lang nadenken om tot deze keus te komen. Dank jullie wel!

• VINCENT KARLAS

MOOIE PRIJZEN GOEDE SERVICE

• Peter Schuiling
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Het product wat ik besteld heb is een dji do it all handle voor de Osmo.
    Bij koningdrone was het een stuk goedkoper.
    Het is snel verzonden. Helaas had ik geen track en trace nummer ontvangen waardoor post.nl (die ook niet een de deur is geweest) het bij een afleverpunt heeft gebracht. Bij navraag waarom het zo lang duurde heeft koningdrone het onderzocht en het mij mede kunnen delen. Ze zouden er in de toekomst op letten een TT nummer te verzenden. Kortom een TOP service waarbij wel degelijk geluisterd wordt.

• Dimitri Szostak
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Heel snelle verzending ! top !

• Roel
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Snelle levering, in een (veel) te grote doos. De prijs van deze groothoeklens was prima en zelf lager dan veel andere aanbieders.

• Rob Mannee
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Juiste producten voor de juiste prijs

• Ingrid vos
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Super service en contact, vriendelijk personeel.hele snelle verzending en keurig verpakt.kom hier zeker terug mocht ik weer wat nodig zijn.

• SK Nath
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Fast delivery and very resonably proced item.

• Jan van Uffelen
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Tot nu toe zeer goede ervaring mee.

• Joost Meij
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Mooie prijs en goede service. Track en trace kwam niet door maar pakket werd snel verzonden. Zelfs eerder dan gedacht :) Ben er blij mee.

• Jean-Julien CLÉRIN
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Can you write tout request in French or english, please? I Don't speak Nederland.

• Bart Verdonck
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Heel trage levering. Deze staat al enkele dagen "in behandeling".
    Mss eens kijken voor andere koerier, of vermelden op de site dat levering lang duurt. (

• Kamill Cosemans
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Pakket is nooit aangekomen door een fout van de bezorgdienst. Na contact ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Zelden zo een uitgebreid antwoord gehad. Geweldige service, bedankt!

• Ecoflow Delta 2 Max
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Ondanks leveringsprobleem werd dit vriendelijk en correct in orde gezet...goede service

• P Treep
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Prima prijs voor de DJI air 3 accu en hub snelle verzending minpuntje is dat je niet kunt zien op de site of hij verstuurd is! Maar deze winkel is zeker aan te bevelen!

• Sebastiaan
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Product is keurig aangekomen, alles werkt naar behoren. Winkel verzend snel. Koop met vertrouwen.

• Floris P
    Geverifieerde klant van Koningdrone

Concurrerende prijzen en snelle levering!

• Eddy
    Review voor Koningdrone

Iets langer onderweg maar ....vervoer had huisnummer niet ...maar toch snelle levering
    Alles verliep vlot bestelling en info
    Zelf telefoon ontvangen over wat mis ging 👍