Koffiezz
Thee cadeaus
Eigen melange koffie
Bijzondere koffie
Richard Kraag
Goedgevulde pakket met koffie artikelen
Amy & Bri
Gelijk uitgevoerde order, snelle bezorging. Makkelijk om bezorgdag aan te passen. Goed beteikbaar vanuit buitenland om voor familie in nederland te bezorgen.
Antwoord van KoffiezzTHNX!!
Hoe beoordeel je Koffiezz?
Joanitha
Vandaag cadeaupakket ontvangen die ik aan mijn moeder gaat schenken voor haar verjaardag.
Heel leuk verpakt met lint en gratis kaartje.
Bezorging snel en netjes verpakt.
Eerder zelf al de koffie besteld, deze is van zeer goede kwaliteit, echt genieten.
Antwoord van KoffiezzBeste Joanitha,
Wat leuk te horen! Veel plezier met geven! -
Manja Koenders
Ik had een pakket gekocht als relatiegeschenk. Er stond op de site dat het op woensdag geleverd zou worden, we hadden het vrijdag nodig dus een dag speling. Helaas kwam het
Antwoord van KoffiezzBeste Manja,
Je kan inderdaad aangeven wanneer je het bezorgd wilt hebben op de site , echter had DPD last van vertragingen die week en daar zijn we wel afhankelijk van. Onze excuus hiervoor! We hopen wel dat het cadeau alsnog in de smaak is gevallen.
Mvg
Robert
Koffiezz -
Robert
Dat is leuk , koffie cadeau geven ! Gewoon een pakket wat altijd in de smaak valt . Op tijd bezorgd en ook een gratis tekst kaartje erbij. Prima geregeld.
Melanie
Snel verzonden en leuk ingepakt als cadeau. Over de bonen kan ik nog geen recensie geven want het moet nog gegeven worden.
Ricardo
Geweldige service!