Koffiemaatje
overal te genieten van écht goede koffie
Rudy Huisman
Snel geleverd en alles compleet en metjes ingepakt
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Rudy,
Hartelijk dank voor de review!
Fijn dat alles in goede orde is ontvangen. Hopende weer tot ziens. Een prettige zondag toegewenst. Groet, Youri -
Klaas Bekema
Goed snel geleverd en nog bedankt voor de mokken
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Klaas,
Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat je de koffie snel hebt ontvangen en de presentjes gewaardeerd wordt. Hopende tot ziens! Fijne avond. Met vriendelijke groet, Youri -
Hoe beoordeel je Koffiemaatje?
Marco Zondag
Netjes en snelle antwoorden via app . Mooie machine en lekkere koffie. Tot nu toe zeker een aanrader.
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Marco,
Bedankt voor het plaatsen van de review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en… het product zelf. Veel plezier met je aankoop toegewenst. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Groeten, Youri -
Brian Borawitz
Zeer snelle levering, goede prijzen, website is duidelijk. Zeer tevreden over de draagbare koffiemachine.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Brian,
Hartelijk dank voor de referentie. Goed om te horen dat de levering van je producten snel zijn gegaan.
Veel plezier met je aankoop toegewenst. Voor vragen, schroom niet om contact op te nemen. Fijn weekend. Met vriendelijke groeten, Youri -
Joost
Super fijn apparaat, ideaal voor "offgrid" kamperen. De service is in één woord geweldig! Super snelle reactie en erg behulpzaam.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Joost,
Dankjewel voor het geven van de review en mooie compliment. Heel veel mooie koffiemomentjes toegewenst met je nieuwe maatje. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Een prettig weekend toegewenst. Met vriendelijke groeten, Youri -
Jean-claude Deschagt
Correcte afhandeling en levering van de producten. Top service.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Jean-Claude,
Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat onze service gewaardeerd wordt!
Hopende tot ziens. Een prettige dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Youri -
Willy De Leeuw
Snelle levering, en een lekkere kop koffie!
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Willy,
Dankjewel voor het plaatsen van de review!
Hopende weer tot ziens. Fijne avond. Groeten, Youri -
Iris Monster
Alles prima
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Iris, fijn om te vernemen dat alles goed is gegaan!
Bedankt voor de review. Voor vragen, neem gerust contact op. Fijne dag. Groet, Youri -
Luuk
Uitstekende service, er waren wat problemen met het bestellen van de koffie, de voorraad was niet toereikend, werd snel door medewrker Youri opgelost. Bestelling 10 pakken inmiddels ontvangen + gratis 4 dubbelwandige koffie glazen voor het ongemak. Zeer tevreden!!!
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Luuk,
Wat een mooie review, dankjewel!
Naar aanleiding van het misgrijpen, hebben we de voorraden van de koffies opgeschroefd zodat er niet meer misgegrepen kan worden. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en geniet van je koffie!
Fijne avond. Groeten, Youri -
Alfons Jurjens
Vriendelijk en behulpzaam
Antwoord van KoffiemaatjeGoedendag Alfons,
Bedankt voor het mooie compliment!
Mochten er vragen zijn, weet je ons te vinden. Groet, Youri -
Lou Spijker
Snelle levering. Alles correct verlopen.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Lou,
Hartelijk dank het plaatsen van een review.
Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Groet, Youri -
Mario
Geweldig apparaat, heerlijke koffie voor onderweg. Het veertje van de deksel schoot los en verdween in het "niets". Op zondag avond een appje gestuurd met de vraag wat ik kon doen en dinsdag een nieuw deksel binnen. Wat een goeie service zeg!
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Mario,
Dankjewel voor het plaatsen van de review! Leuk om om te horen dat je tevreden bent met het apparaat én de klantenservice. Dat het veertje van de deksel zomaar verdween is natuurlijk jammer, maar gelukkig goed op te lossen. Hopelijk kun je nu weer volop genieten van heerlijke koffie onderweg! Mochten er nog vragen zijn, je weet ons te vinden. Fijne avond. Met vriendelijke groeten, Youri -
Vincent Everts
Een zeer vernuftig apparaat waarmee prima koffie gemaakt kan worden. Klein, compact en eenvoudig in gebruik. Het heeft voordelen heet water in het bovenreservoir te doen omdat opwarmen veel tijd kost. Bij aanschaf dient men zich te realiseren dat er 2 verschillende waterreservoirs zijn. Een met 85 en een met 125 ml. Resultaat van het eerste reservoir is een klein kopje koffie.
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Vincent,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het apparaat. Wat betreft de verschillende waterreservoirs, dat is zeker een belangrijk punt om in gedachten te houden bij de aanschaf. Veel koffieplezier toegewenst. En mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Youri -
Leo Pieters
Zeer snelle en correcte levering!
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Leo,
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat alles in goede orde is ontvangen. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Fijn weekend. Mvg Youri -
Pieter & Sibylle
Wij zijn meer dan tevreden over Koffiemaatje. Het apparaat past gemakkelijk in de koffer. Ideaal voor op reis. Heerlijke koffie en een onovertroffen service van Youri. Op ons verzoek werden twee vervangende onderdelen per ommegaande en zeer goed verpakt toegestuurd. Hij is een “10” meer dan waard.
Antwoord van KoffiemaatjeGoedemiddag Pieter en Sibylle,
Onwijs bedankt voor de referentie! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Een "10" is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen – heel erg bedankt! We hopen dat Koffiemaatje jullie nog lang plezier blijft geven! Een prettige zondag toegewenst. Met vriendelijke groeten, Youri -
Carina
Vandaag mijn koffiemaatje mogen ontvangen en ik ben er nu al blij mee. Eindelijk overal echte koffie kunnen drinken die cafeïnevrij is. Ook op mijn werk. Daar hebben we het hete water dus ik kan meerdere bakjes koffie zetten met ofwel cups ofwel filterkoffie.
Ook contact met de winkel is vriendelijk en snel en via verschillende wegen mogelijk. (WhatsApp of instagramchat) en de levering is net zo snel als de antwoorden op je vraag.
Bedankt youri voor de fantastische service en je advies wat betreft cafeïnevrije koffie.Antwoord van KoffiemaatjeGoedemiddag Carina,
Bedankt voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe maatje en dat je nu overal kunt genieten van heerlijke cafeïnevrije koffie, zelfs op je werk!
Geniet van je koffie en als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Bedankt voor het vertrouwen en je mooie woorden. Groetjes, Youri -
Yvonne Logger-Zuidema
Snelle levering en de vragen werden snel en duidelijk beantwoord
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Yvonne,
Hartelijk dank voor de review! Goed om te horen dat het pakket snel is geleverd. Heel veel plezier met je aankoop toegewenst. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Met hartelijke groeten, Youri -
Fam. Hopstaken
Aankoop:
Draagbare koffiemachine, bijbehorende hardcase, koffiecups Gran Maestro Lungo Classico en kilozakken koffiebonen van Gran Maestro Originale voor onze thuis bonenmachine.
Service:
We hadden een aantal vragen over de draagbare koffiemachine en de koffie. Zelfs laat op de avond (22:30) kregen we snel en klantgericht antwoord. De service was uitstekend.
Levering:
Op vrijdag 27 september besteld en de volgende dag, zaterdag, al in huis. De producten waren goed verpakt in een stevige doos, wat zeer prettig was.
Producten:
We zijn erg tevreden over de koffiemachine. Hij zet heerlijke koffie met een mooie cremalaag en de temperatuur is precies goed. Eén verbeterpunt: als je het waterreservoir volledig vult (125 ml), blijkt de beker net iets te klein. De adapter komt dan in de koffie en er blijven wat koffiedruppels hangen. Beker had iets groter gemogen.
Conclusie:
Ga zo door! We komen zeker terug voor de koffiebonen, die zijn namelijk erg smaakvol
Antwoord van KoffiemaatjeBeste familie Hopstaken,
Onwijs bedankt voor het plaatsten van de review! Leuk om te horen dat alles van A tot Z goed is bevallen, erg leuk om te lezen.
Bedankt voor de feedback wat betreft de beker.
Hiervoor hebben wij twee oplossingen:
1) Zet de machine op z'n kop wanneer de koffie klaar is. Druppels blijven dan in de adapter hangen en wordt het geen kliederboeltje =)
2) Til de koffiemachine op wanneer de pomp start met koffiezetten.
Hopende heb je hier wat aan!
Hierbij nog meer tips om het Koffiemaatje optimaal te leren gebruiken: www.koffiemaatje.shop/gebruikerstips
Mochten er verder nog vragen zijn, neem gerust contact op. Een prettig zonnig weekend toegewenst. Met vriendelijke groeten, Youri -
Terry
Ik kan Koffiemaatje echt warm aanbevelen. Het contact is heel persoonlijk en supersnel. De bestelling wordt keurig verpakt. Youri gaat niets uit te weg om je te helpen. Waar vind je dat nog?
Ik ben heel blij met mijn Koffiemaatje. Het apparaat werkt fantastisch. Ik koos voor de XL en heb gelijk een extra batterij, een mooie hoes en een etui voor de cups besteld. Zowel het apparaat als de extra batterij zijn al opgeladen als je ze ontvangt en dat is ideaal. Een dikke pluim voor dit bedrijf!Antwoord van KoffiemaatjeBeste Terry,
Bedankt voor de review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Met vriendelijke groeten, Youri -
Tommy uit belgie
Na een koffie disaster hier, heel snel opgelost met de nodige wisselstukken, wat een service, op zondag probleem besproken, geen uur later al antwoord en dinsdag waren de vervangstukken al terplaatse en dat aan een heel schappelijke prijs. Geen rip-off zoals je vaak meemaakt. Top ++
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Tommy,
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat we je zo snel en efficiënt hebben kunnen helpen, en dat de vervangstukken geleverd zijn. Veel plezier met je maatje toegewenst. Vriendelijke groet, Youri