Koekatelier
Mirjam Hellingman
Mooie producten en goed service
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Mirjam en veel plezier met je maatwerk topper Mirjam. Ik hoop dat het een groot feest wordt!
Sabrin Erradi
Top service!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Sabrin! Ik hoop dat de klant super blij was met haar bijzondere gebak. Tot een volgende keer.
Ilza -
Hoe beoordeel je Koekatelier?
MARIJKE
Wat geweldig snelle service, morgen met mijn kleinzoon koekjes bakken . Heb de ringen goed ontvangen. En wat een leuk, persoonlijk idee , een persoonlijke boodschap. Dan weten we meteen welk gezicht er bij Koekatelier zit! , groetjes, Marijke
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Marijke! Heel veel bak-plezier met je kleinzoon.
Ja toch, online is allemaal al zo onpersoonlijk. Dus als het even kan... ;-) Wie weet tot een volgende keer.
Eveline
Mooie producten en uitstekende service. Een kleine vergissing werd snel en zonder extra kosten opgelost. Heel fijn, maar het belangrijkst is natuurlijk de kwaliteit en vormgeving van de stekers!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Eveline! Fijn dat je blij bent met het nasturen van de juiste uitsteker. Veel bak-plezier en wie weet tot een volgende keer.
Yvonne
Hele fijne, persoonlijke service.
Prachtige koekstempels, ik krijg de smaak steeds meer te pakken en kon de verleiding niet weerstaan om de nieuwe paas collectie uit te gaan proberen!Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Yvonne! Leuk te lezen dat je ' het bak virus' steeds meer te pakken krijgt. Veel plezier met de Paas collectie. En wie weet tot een volgende keer. ;-)
Anna Windorpska
ik bestel hier regelmatig, een geweldige shop, met goede kwaliteit uitstekers en stamps
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Anna! altijd leuk om te zien dat je regelmatig terug keert. Veel plezier met de geboorte thema producten. Tot een volgende keer. ^^
Mandy
Ik waardeerde het enorm dat ze het ontwerp eerst via e-mail liet zien voordat ze de taarttopper maakte en verzond. De communicatie verliep soepel, en ze toonde veel geduld. Uiteindelijk heeft ze een prachtige taarttopper voor me ontworpen waar ik ontzettend blij mee ben. Echt een aanrader! Ik zal hier zeker vaker een topper bestellen als ik er weer een nodig heb.
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je fijne review Mandy! Tot een volgende keer. ;-)
Oum_Delicious_Dishes
Geweldige en snelle service. Top kwaliteit en snelle communicatie 🤍
Antwoord van KoekatelierFijn te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je prachtige stempelset.
Prachtige koekstempel
Mooie stempel ontvangen, ziet er professioneel uit.
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review!
Denise
Product (taarttopper) was helaas gelijk gebroken. Baal hier enorm van.
Antwoord van KoekatelierHi Denise,ik heb inmiddels contact met je gezocht en het probleem opgelost. Ik hoop dat dit contact naar verwachting geweest is. Wie weet tot een volgende keer!
Nicky
Altijd fijn om te bestellen. De standaard keuze is groot en dan ook nog de gepersonalisserde
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Nicky! Tot een volgende keer :)
Naomi Rose
Heel leuk, snel thuis gekregen
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je Review Naomi! Fijn dat de verjaardag-topper goed bevallen is. Wie weet tot een volgende keer.
D V ophemert
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review.
Veel plezier met decoreren!
Yvonne
Snelle levering, mooie producten!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Yvonne. Veel plezier met het maken van de beren koekjes!
Ylonca Leon
Goede snelle service
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Ylonca!
Veel bak-plezier.
Ingrid Van Der Horst
Mooie producten en snel geleverd
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Ingrid! Veel plezier met het decoreren van meer kleurige fondantkoekjes!
Nienke
Snelle levering, fijne communicatie en altijd een product van goede kwaliteit!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Nienke! Heel leuk om te zien dat je als vaste klant de moeite neemt om een review te schrijven. Tot een volgende bestelling. Ik kijk er naar uit.
Elise Evertzen
Ilza werkt vanuit liefde met haar bedrijf en dat merk je in alles terug, nogmaals dank voor mijn bestelling 🩷
Antwoord van KoekatelierAhhh, wat fijn te lezen dat het zo overkomt! Dankjewel voor je review Elise en veel bak-plezier in Sinterklaas thema! Zoete groet,
Daisy Liu
Goeie service en advies
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Daisy! Veel bak-plezier gewenst.
Nicky van der Ree
Altijd fijn om hier te bestellen. Ontwerpen en antwoorden komen altijd ontzettend snel evenals de levering. Absolute aanrader!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Nicky! Fijn dat je zo blij bent met de taarttoppers.
Tot een volgende keer. :-D