Knetter
Kleurrijke cadeauwinkel en webshop sinds 2019 en het is nog steeds een feestje! Onze cadeauwinkel in Hengelo staat vol met woonaccessoires, kraamcadeautjes, moois van Ricedk, kaarsen en kandelaars, theecadeautjes, snackboxen, thermosbekers, postkaarten en nog veel meer leuks!
postkaarten tassen rice dk
9,9
Filter 91 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 74 met beschrijving

• Monique V

Mooie producten.
    Erg snelle levering. Mooi verpakt met handgeschreven boodschap en attentie erbij in. Erg leuk!

• Ilona
    Geverifieerde klant van Knetter

Goede prijs! De pakjes waren mooi ingepakt, een feestje om de doos open te maken!

• Hoe beoordeel je Knetter?

• Marinel Groenendijk
    Geverifieerde klant van Knetter

Het was knetterleuk om het pakket uit te pakken. Werd er extra blij van de aandacht en vrolijkheid die de verpakking uitstraalde. En zelfs nog een hartelijke attentie. En natuurlijk ben ik ook heel happy met de bestelling. Dank jullie wel!

Antwoord van Knetter

Wat fijn om te lezen Marinel! Dank je wel voor je review en veel plezier met het moois.

• Amy
    Geverifieerde klant van Knetter

Topservice en geweldige producten!

Antwoord van Knetter

Bedankt voor het compliment Amy!

• Marchien de Jong
    Geverifieerde klant van Knetter

Ik kwam op Instagram de leuke Rice letterbekers tegen. Leek me ideaal voor op de camping maar thuis bezorgen zou niet meer op tijd komen. Geen probleem: de bestelling werd op de camping bezorgd! De doos openen was alleen al een feest. Alles wat ik heb besteld (zelfs incl de bestelde sale producten) waren super leuk ingepakt. Ik werd er helemaal vrolijk van. En nu genieten we dagelijks van de leuke bekers op vakantie. Bedankt Hiske en Meta ❤️

Antwoord van Knetter

Hallo Marchien, Wat leuk dat we je zo blij hebben kunnen maken met de vrolijke bekers. Hopelijk heb je een heerlijke en kleurrijke vakantie gehad! Bedankt voor je review.

• Ria Tibbe
    Geverifieerde klant van Knetter

Ovenschaal, breekbaar, werd stevig ingepakt snel bezorgd.
    Telefonisch contact over levering verkeerde kleur was prettig.
    Probleem werd snel opgelost.
    Overige spulletjes waren leuk ingepakt. Kan ze zo meenemen naar de jarige.

Antwoord van Knetter

Hallo Ria, fijn dat het allemaal in orde is gekomen. Nogmaals bedankt voor je begrip, geduld en het leuke contact!

• Anita
    Geverifieerde klant van Knetter

In het echt nog mooier dan op de foto’s!

Dat is nog beter! :)

• Sabine Schunselaar
    Geverifieerde klant van Knetter

Bestelling geplaatst met ophalen in de winkel. Ophalen ging super snel en het werd zelfs nog leuk verpakt!

Antwoord van Knetter

Fijn dat we je blij hebben mogen maken Sabine!

• Jildou Galema
    Geverifieerde klant van Knetter

Snelle levering, mooi ingepakt!

• Charlotte Pieters
    Geverifieerde klant van Knetter

Goed verzorgd en leuk verpakt. Een waar cadeautje om uit te pakken!

• Rita Vledder
    Geverifieerde klant van Knetter

Snelle levering bestelling was dezelfde dag nog bezorgd nou woon ik in dezelfde stad maar dan nog top service👍🏻

• Marja
    Geverifieerde klant van Knetter

Snelle bezorging. Goed verpakt en er was lief een briefje bij gestopt.

• Annemieke Admiraal

Top! Zoals altijd

• Paul
    Review voor Knetter

De leukste winkel van Hengelo. Persoonlijk creatief, lekker, gezellig, origineel, met oog voor milieu en zeer goede service.

• Marijke Jonker-Schouten
    Geverifieerde klant van Knetter

Laaiend enthousiast! Het pakket werd snel opgestuurd maar de verrassing bleek toen ik het openmaakte. Alle pakjes zorgvuldig en leuk ingepakt plus kaartje erbij. Ik raad deze winkel absoluut aan!

• Gertjan Tichelaar
    Geverifieerde klant van Knetter

Altijd vriendelijk, leuk assortiment, goeie koffie.

• Annemieke
    Geverifieerde klant van Knetter

Nergens kun je lekkerdere fudge krijgen!

• Julie
    Geverifieerde klant van Knetter

Snelle en persoonlijke levering. Alles heel leuk ingepakt

• marja doorakkers
    Geverifieerde klant van Knetter

Ik hou van deze winkel. De service is zo super geweldig. Ik vroeg of ze misschien 2 pakjes in konden pakken ivm kadootjes. Ze waren zelfs alle 3 apart ingepakt en als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een 2 euro munt terug voor teveel betaalde verzendkosten. I love it.

• Katty Cathalina
    Geverifieerde klant van Knetter

Snel geleverd. Leuk ingepakt. Schattige vogeltjes. De handgeschreven kaartje en hartsnoepjes maakten me blij. Bedankt.