KleurRijker
Ivan
Ik heb de goederen niet ontvangen.
Khalid Al-Samraei
Mijn bestelling was de eerste keer niet gelukt maar de aardige dame van de customer service was heel aardig en vriendelijke en heeft me geholpen om een ander boek te regelen.
Hoe beoordeel je KleurRijker?
Justyna F
Goede service en heel snelle levering, maar de envelop in mijn brievenbus was nat en licht beschadigd door de hevige regenval, dus geef ik 1 punt minder. Gelukkig, het boek is niet kapot.
sven arkenbout
Men denkt de wet te mogen negeren bij het annuleren van een bestelling. Het is natuurlijk vervelend dat iets geannuleerd wordt maar dit is niet zomaar in mijn geval.
Olena Amirova
🙂🙂🙂🙂🙂
IRYNA KHIVRICH
Zeer goede afdrukken, papier van goede kwaliteit, handige formaten, en dit is niet het eerste boek dat ik heb gekocht. Ik ben erg blij met uw producten.
Eylül Erdem
super easy and fast and PERFECT
Antwoord van KleurRijkerHi Eylül, so super to hear that! If you're happy then we are too! Thanks!
Loek Waeijen
Het pakketje is neergelegd. De verpakking was beschadigd. Het boek is nat geworden.
Antwoord van KleurRijkerBeste Loek, de bestelling is bezorgd op 5 december om 12:45 uur. Excuses voor de langere bezorgtijd dan u van ons gewend bent. Zou u nu u het pakketje toch hebt, deze beoordeling willen verwijderen misschien?
Gustavo Gerosa
As expected.
Antwoord van KleurRijkerJe complimenten maken ons werk de moeite waard. Dankjewel!
Rianne Stijnen
Snelle levering, goede communicatie.
Antwoord van KleurRijkerJe complimenten maken onze dag. Bedankt!
Enzhe Faizelgaianova
Perfect
Antwoord van KleurRijkerJe beoordeling helpt ons om onze service te verbeteren. Bedankt!
NEJDET YALCIN
goed service
Antwoord van KleurRijkerJouw beoordeling helpt ons om te groeien. Dankjewel!
Meda Mopila
🫱🏾🫲🏽🫱🏾🫲🏽🫱🏾🫲🏽🫱🏾🫲🏽🫱🏾🫲🏽🫱🏾🫲🏽
Antwoord van KleurRijkerGraag gedaan, heel veel succes met leren!
Sorin S.S.
Top!!
Antwoord van KleurRijkerGoed om te horen en bedankt voor de sterren!
Dita Rommelaar
Goede service, snelle bezorging en reacties. Alleen jammer dat je niet achteraf kunt betalen. Nu moet ik steeds grote bedragen 'voorschieten' en achteraf declareren bij mijn werkgever
Antwoord van KleurRijkerBeste mevrouw Rommelaar,
Bedankt voor uw vier sterren, we begrijpen dat het onprettig voor u is om grote bedragen voor te moeten schieten. -
Grietje van Zwol
Super snelle leveringen
Antwoord van KleurRijkerFijn om dat te horen, zo willen we het ook graag!
Yelyzaveta Sakhno
Snelle levering, maar mijn bestelling was een beetje beschadigd. De pagina’s in de map waren gebogen.
Antwoord van KleurRijkerBeste Yelyzaveta,
Dat is vervelend van de beschadiging. Als je contact met ons opneemt, kunnen we je daar een oplossing voor bieden als je wilt. -
FLORIN T.
Bedankt voor snelle levering , KleurRijker !
Antwoord van KleurRijkerBedankt voor de vijf sterren!
Barbara
Is schnel
Antwoord van KleurRijkerZo hoort het ook, bedankt voor de beoordeling!
. Adriaan A
Snelle rewering. Order proses is prima.
Antwoord van KleurRijkerBedankt voor de complimenten, fijn om te horen!