Klein Konijn
Maat 50 t/m 68.
Natuurlijke kleuren - houten speelgoed - unisex
Anke
Op 15 september een bestelling geplaatst. Niets meer vernomen waardoor ik inmiddels meerdere mailtjes, telefoontjes en 4 dm’s heb geplaatst. Nul reactie of contact gekregen. Ineens vandaag een annulering van mijn bestelling per mail. Zo jammer dit.. ?!
Fleur
Bestelling nooit binnen gekregen!! De maat die ik besteld had kon ze toch niet vinden, echter heb ik hier zelf na een maand om moeten vragen waar mijn pakketje bleef. Hierna contact opgenomen en zou ik mijn geld terug gestort krijgen wat echter nooit meer gebeurd is en ik na een tweede bericht ook geen reactie meer heb gekregen. Slecht!!
Hoe beoordeel je Klein Konijn?
Marcella Rutters
Mooi kleertjes en spullentjes !
Kirsten Jurjens
Nu al een aantal keer kleding bij Klein Konijn besteld en ik ben heel erg tevreden. Wat een leuke collecties en de gepersonaliseerde items ontbreken ook niet in onze kast. Zo heeft onze dochter een poncho en een mutsje met haar naam. Leuk klein lokaal winkeltje en je wordt altijd heel erg vriendelijk geholpen.
Carolien Vlasblom
Super snel geleverd en blijven mooie spullen!
Melissa van hoorn
Ik heb hier leuke lampjes besteld een maantje en een hartje. Het duurde wel een lange tijd voor ze bezorgd werden. Maar na contact met het bedrijf begreep ik wel waarom.
Milou
Fijne service en via de DM op Instagram werden mijn vragen uitgebreid beantwoord
Beri
De bestelling zou binnen 1-3 werkdagen worden verzonden. Dat was niet gebeurd. Een week later nam ik contact op en was de bestelling blijkbaar gedeeltelijk niet meer leverbaar. Jammer dat dit niet werd gecommuniceerd tot ik er zelf achteraan ging. Alsnog een deel besteld. Product was verder prima toen ik het uiteindelijk ontving.
Ylva
Heel fijn en goede service! Ik had per ongeluk een ander product besteld dan ik wilde en werd na een appje (naar nr dat op de site staat) snel geholpen en zo kon ik toch het goede product bestellen! Ook mooi dat de bestelling in een gerecyclede doos geleverd werd.
Familie Rodink
Vragen werden duidelijk en snel beantwoord via de infomail. Verder waren de stapelsteinen netjes en goed ingepakt. Levertijd was iets langer, maar dat lag aan postNL. Hierover was op Instagram een bericht gepost door Klein Konijn.
Naomi
Hele leuke webshop met een eigenaar met hart voor de zaak!
Nathalie van Haalem
Slecht ingepakt; verzending duurde erg lang en duurde ook erg lang voor er gereageerd werd op de mail.
Bernou
Het voelde heel vertrouwd omdat je contact had met de eigenaresse. Fijn zulke gemoedelijke webshops! 😌
Dianne
Prachtig mooi maanlampje besteld!
Heel netjes -
Dymphi Hems
Leuke artikelen, goede prijs en uitstekende service.
Kim Uckerman
Snelle levering. Persoonlijk heel leuk ingepakt met een kaartje erbij en goede kwaliteit
Masiwa
Super kwaliteit, heel leuk verpakt en duidelijke communicatie met betrekking tot verzending. Top!
Nuran Tozak
Goede kwaliteit. En snelle levering.
Leuke kledingen -
Mariëlle Bennink
Mooie spullen, goede, snelle service!
Chantal
Vanuit een Instasale, ‘s avonds betaalt en volgende dag al binnen, echt topservice! En zo te voelen enorm goede kwaliteit