Kl4vertje
Marit Foolen
Boxkleed is erg mooi, past precies en snel verstuurd!
Marian Smits
Wacht nog even op mijn bestelling maar snelle reactie ontvangen op mijn vraag hierover
Hoe beoordeel je Kl4vertje?
Va
Ik bestelde een blauwe spijkerbroekrugzak met een naam erop. De kwaliteit van de packpack is erg slecht. De naam staat er niet in een rechte lijn op. Het kost €42, wat te duur is. Ik betaalde €20 voor alleen de packpack, maar ik zag dat de echte prijs in de winkels €8 is!
Het product zou binnen Nederland geleverd moeten worden, wat ik niet langer dan 1-2 dagen verwacht om het te ontvangen, maar het duurde 1 week om het te ontvangen. Ik zal het niemand aanraden en zal er niet meer bestellen. -
Tamara Bruinen
Fijne communicatie!
Diny Bakx
Goede prijs voor de lui
Mayenne
Super service, altijd persoonlijk contact en als ik een vraag heb dat krijg ik altijd vrij snel contact! Heel erg fijn. Zullen vast wel meer bestellingen volgen :)
Corine Kuindersma
Ontzettend snelle levering en een persoonlijke reactie. En dan een prachtig ledikantdeken met naam. Echt goed!
N
Dekentje was mooi van kwaliteit. Goede grote! Alleen jammer dat de kleur komt niet echt overeen met het voorbeeldje.
Rhodé
Super service! Vragen werden vrijwel direct via app beantwoord en product was erg snel binnen!
Manuela Straatman
Snel geleverd
Vera Duin
Onwijs mooie kwaliteit en een snelle service! Een echte aanrader, wij zijn blij met onze gepersonaliseerde ledikant deken!
Wesley Pissens
Snelle en goede service
Deborah
Wiegdeken besteld op naam, het voldoet aan alle wensen! De kwaliteit is goed! Mooi verpakt en levering is snel. Voor alle baby producten zou ik kl4vertje aanbevelen! Kl4vertje verdient zeker 5 sterren!
Dita Slingerland
Snelle levering , top kwaliteit en goede service
Mody Rosbergen-Schuijt
Prachtig gemaakt. Alleen jammer van de verpakking.
Hadassah Post
Super snelle levering! Zelfs nog contact gehad over het lettertype om te kijken of het mooi uitkwam. Dekentje is van goede kwaliteit en is super leuk geworden!! Echt een aanrader🤗🤭
Geertje
Klantenservice reageerde super snel en ze konden mijn bestelling meteen op de post doen aangezien er enige haast achter zat. Erg blij met het babynestje en top kwaliteit!
Femke
Snel reactie via de mail en alles netjes geleverd
Laura Giacalone
Mooi dekentje. Papiertje goed lezen voor was instructie.
Antwoord van Kl4vertjeVervelend dat u niet tevreden bent. Als u met afwerking bedoelt het witte papier onder de naam:, dan lost deze op na het wassen. Zie bijgeleverde instructies. Na het wassen is het papier weg. Dit papier gebruiken wij bij alle tricotstoffen ivm verschuiving van het stof.
Gilles De Graeve
Duidelijk omschreven. Goede afwerking. Snelle levering. Zeer tevreden!