Kittenenlijmen.nl
Arnold
Snelle levering, goed product
Hendriqk
Mooi voordeel genoten, ik heb nogal wat te kitten en Zwaluw is soepel en gemakkelijk af te werken.
Antwoord van Kittenenlijmen.nlBedankt voor de sterren en de review!
Hoe beoordeel je Kittenenlijmen.nl?
Henk Otten
Ik ben zeer ontevreden. Kittenenlijmen vragen mij of ik tevreden ben over mijn aankoop maar ik heb niets ontvangen. Ik heb vrijdag nog gebeld naar Kittenenlijmen. Het product zou vrijdag afgeleverd worden op mijn afhaaladres maar daar is het vrijdag niet aangekomen en zaterdag ook niet.
Antwoord van Kittenenlijmen.nlGoedemorgen,
Ik zie dat uw pakket 13 november bij ons uit het magazijn is vertrokken en bij de koerier ligt. Wij hebben inmiddels navraag gedaan, waarom uw pakket nog niet is afgeleverd. -
Angelique Mosselaar
Bestelde product razendsnel binnen, uitgebreid assortiment, complimenten!
Antwoord van Kittenenlijmen.nlBedankt voor de review en de sterren!!
eddy de vries
Als je een kortingscode geeft moet hij wel werken.
Antwoord van Kittenenlijmen.nlGoedemorgen,
Het minimale bestelbedrag is 75,- (excl. btw). Helaas voldoet u hier niet aan en daarom werkt uw kortingscode niet. -
Dick Slingerland
Geweldig product!
Antwoord van Kittenenlijmen.nlBedankt voor de sterren en review!
Luc De Decker
Zeer snelle levering. Exelent produckt
John Timmers
Goede service en staan je vriendelijke te woord bij vragen
Rene Vermeulen
Snelle service
Rob Jordan
Jouke IJnema
Snel geleverd conform de overeenkomst
Antwoord van Kittenenlijmen.nlGoed om te horen Jouke ! bedankt voor deze mooie woorden en positieve review.
Joanneke Noordenbos
Veel keus, goede prijs, snelle levering
Antwoord van Kittenenlijmen.nlBedankt voor deze mooie woorden Joanneke !
Jef Van Vlasselaer
Be"steld, snel geleverd... Product moet ik nog gebruiken
Antwoord van Kittenenlijmen.nlDat is goed om te horen ! Bedankt voor de goede review en de sterren !
Peter van Honschoten
Snelle levering en groot assortiment
Antwoord van Kittenenlijmen.nlDat is goed om te horen Peter! Bedankt voor deze mooie woorden en de sterren !
Mark010
Snel geleverd met prima prijs.
Antwoord van Kittenenlijmen.nlBedankt Mark voor deze goede review en de sterren!
Marco
Top service waar de vervoerder het product beschadig hebben zij direct de volgende dag nw lijm gestuurd die op zaterdag binnen kwam waardoor klus verder kon gaan! Super geregeld....
Antwoord van Kittenenlijmen.nlGoed om te horen dat u tevreden bent over de service! Bedankt voor deze goede review en de sterren!
G. de Klerk
Ik ben tevreden met de afhandeling van mijn bestelling en de lijm voldoet uitstekend.
Antwoord van Kittenenlijmen.nlSuper ! Bedankt voor de goede review !
Daan van Norden
Zuper goexe webzhop die gord advisereen en dcherpe prijzen hanteren. Natuurlijk met een snelle levering.
Antwoord van Kittenenlijmen.nlErg bedankt Daan ! Goed om te horen dat u tevreden bent.
Rene Cornelisse
Betrouwbaar en snel bezorgd. Ook kleinere bestellingen.
Antwoord van Kittenenlijmen.nlGoed om te horen Rene ! Bedankt voor de goede review !
Danny Wever
Product was na een week al niet meer door heen tekijken het glas was heel dof heb het gwn met water schoon gemaakt maar kreeg geen nieuwe toe gestuurt helaas
Antwoord van Kittenenlijmen.nlVervelend Danny dat je niet tevreden bent over het product ! Echter geven wij hier geen garantie op !